Gabi-Zetea-Victor-Ponta

ponta-dezastru-280x250

La ultima sedinta ordinara din acest an, a Consiliului Judetean Maramures, vicepresedintele Gabriel Zetea-PSD,  s-a gandit ca nu ar fi rau daca ar incerca sa ironizeze consilierii liberali care isi exprimau in mod justificat punctele de vedere referitoare la proiectele aflate pe ordinea de zi. ” Mistoul” a continuat  la adresa intregului grup de consilieri PNL.

Incurajati de atitudinea vicelui PSD-ist, UNPR-stii, gandindu-se deja la alianta cu partidul lui Dragnea, au inceput si ei „sa se manifeste” zgomotos,  de parca ar fi fost la o adunare populara la Caminul  Cultural din Ticau-Ulmeni. Deranjat de atitudinea vicelui PSD-ist, colegul liberal Florian Gui, s-a retras de la lucrarile sedintei. Pana la urma, lucrurile au fost puse la punct, cu eleganta si fermitate,  tot de catre un coleg liberal, Nicolae Bindiu.

Una din regulile de baza din politica spune ca „atunci cand adversarul gresestenul  intrerupe” . In mod normal ar trebui sa nu-l intrerup pe domnul Zetea si sa-l las „sa-l plagieze” pe Victor Ponta, sa continue cu „mistocareala” patentata de fostul lider PSD. Procedand asa, succesul in alegeri pentru PSD-istii maramureseni  ar fi „garantat” 100%,  ca doar a fost verificat acum un an, la alegerile prezidentiale.  De vazut fotografia  anului 2014  „Un dezastru superb”  o „razbunare” pentru toate marlaniile promovate de PSD si Victor Ponta  in campania pentru alegerile prezidentiale.

Reclame