descărcareCatalin Chereches a anuntat ca are de gand sa candideze independent din partea  „Coalitiei pentru Baia Mare,  o platforma civica independenta, care va reprezenta exclusiv interesele baimarenilor, fara vreo conotatie politica”

Mai apoi, spune primarul municipiului ca „Baia Mare si baimarenii au acuma intr-un fel tot interesul, pentru ca suntem capitala Maramuresului, sa aiba reprezentanti in Consiliul Judetean Maramures”

Este clar, Catalin Chereches incearca sa-l copieze pe Traian Basescu, pornind  un  „război de catifea” împotriva actualei clase politice. Nu sar neaparat  în apărarea clasei politice actuale, dar consider că nu este normal  ca primarul Chereches  să sugereze subtil faptul că, în afară de domnia sa, întreaga clasă politică din Maramures  este imorală si nu reprezinta interesele cetatenilor, din moment ce şi domnia sa face parte din aceeaşi clasă politică.

„Coalitia pentru Baia Mare are acceptul inclusiv al vicepremierului Romaniei, Gabriel Oprea” spune  domnul Chereches. Independenta curata. Cu platforma civica sau fara platforma, ceea ce face Catalin Chereches este politica pura si atunci, ca sa ma exprim „plastic”  in mod normal  “şefa unei case de toleranţă”, nu poate să susţină că este singura “călugăriţă” din stabiliment.

In ceea ce priveste afirmatia subtila ca in mandatul actual, Baia Mare nu are reprezentanti in Consiliul Judetean Maramures, tin sa-l anunt pe domnul primar ca mie imi ies la numaratoare cel putin  10  colegi consilieri judeteni baimareni, care impreuna cu ceilalti consilieri, reprezinta municipiul si fac acest lucru destul de bine.

Reclame