7415_0000223891

Acum 3 ani, inainte de alegerile locale din iunie 2012,  pronosticam ca PNL-ul va castiga toate primariile de pe Valea Ruscovei. Rezultatele de la urne mi-au dat dreptate. Imi mentin pronosticul si pentru alegerile locale din iunie 2016.

In 2016, toate primariile de pe Valea Ruscovei vor avea primari liberali. Primarii din Ruscova si Repedea isi vor reconfirma mandatele,  iar Primaria din Poienile de sub Munte va fi recastigata de candidatul PNL, in conditiile in care primarul liberal a migrat la PSD in octombrie 2014. Evident ca asta se va intampla daca ne va lasa Dumnezeu in viata, pentru ca mai este mult pana in 2016.

Un „studiu sociologic” efectuat de-a lungul ultimilor 3 ani, pe Valea Ruscovei, in nordul Maramuresului,  arata ca PNL-ul , va castiga la scor de  „forfait” in fata  PSD-ului.  In toate comunele de pe Valea Ruscovei vor fi primari liberali  si asta datorita faptului ca  vor fi promovati   oamenii care si-au castigat increderea electoratului prin activitatea desfasurata in timpul mandatelor anterioare, in functiile de primari sau viceprimari, oameni implicati in viata comunitatilor, oameni care stapanesc foarte bine proiectele de dezvoltare a localitatilor si nu in ultimul rand oameni loiali Partidului National Liberal.

Evident ca votul pentru primari se va „transfera” si  in vot  pentru Consiliul Judetean.

In mare masura, situatia de pe Valea Ruscovei se va „multiplica” la nivelul  intregului judet,  asa prevad eu.  Cu ajutorul lui Dumnezeu, vom trai si vom vedea.

Reclame