LEGE Nr. 176 din 1 septembrie 2010

privind integritatea în exercitarea funcţiilor şi demnităţilor publice, pentru

modificarea şi completarea Legii nr. 144/2007 privind înfiinţarea,

organizarea şi funcţionarea Agenţiei Naţionale de Integritate, precum şi

pentru modificarea şi completarea altor acte normative

Art. 3 (2) Declaraţiile de avere se fac în scris, pe propria răspundere, şi cuprind

drepturile şi obligaţiile declarantului, ale soţului/soţiei, precum şi ale copiilor

aflaţi în întreţinere, potrivit anexei nr. 1.

 caz-social-secuieni-1-320x200

In declaraţia de avere pe care o depune Victor Ponta de aproape şapte ani, de când este căsătorit, nu apare averea Dacianei Sârbu.

Cum comedie citeste, doctorul in drept, Victor Ponta, prevederea legala potrivit careia in declaratia de avere, trebuie sa treaca si averea sotiei? Nu este nicio rusine sa fii lider social democrat si sa fii foarte bogat. Asta este regula la PSD. Ce mare smecherie?

Pana si ultimul consilier local din Poienile de sub Munte, Maramures,  stie ca in declaratia de avere trebuie trecuta si averea sotiei. Stie asta si Gabriela Vranceanu Firea. Desi il apara pe Victor Ponta, doamna Firea a trecut in declaratia de avere si averea domnului Pandele din Voluntari.

Pentru ca legea sa fie si pe intelesul  lui Victor Ponta, propun ca art 3,  sa contina  un alineat nou   „personalizat” cu urmatorul continut:

Art. 3 (3) Declaraţiile de avere se fac în scris, pe propria răspundere, şi cuprind drepturile şi obligaţiile domnului  Victor Viorel Ponta , ale doamnei Daciana Sarbu, fiica „socrului„ PSD,  precum şi ale copiilor aflaţi în întreţinere, potrivit anexei nr. 1.