6700612

 

Domnule Liviu Dragnea,

Va supun atentiei urmatorul text: ”…Ministrul dezvoltării regionale a arătat că trei proiecte aprobate și finanțate vor demara chiar săptămâna viitoare: reabilitarea DJ 186, de pe Valea Izei, a DJ 187, aflat pe Valea Ruscovei, și podul între Seini și Pomi” Cred ca il mai tineti minte, daca  l-ati uitat cumva,  puteti vizita site-ul ministerului dumneavoastra si o sa-l gasiti sigur in sectiunea;  Comunicat de presă – MDRAP, luni, 25 Aug 2014, 18:24.

Dupa  ce am aflat din presa locala, ca vor incepe lucrarile pe DJ 187-Valea Ruscovei,  v-am asteptat la intersectia de la Leordina, cu paine si cu sare, in fiecare zi.  Am asteptat degeaba. A trecut o luna de atunci, pe Valea Ruscovei a venit toamna,  iar asfaltul promis  nu a mai ajuns. 

Nu stiu ce ati  urmarit prin aceasta promisiune. Probabil ca ati fost informat ca noi, cei de pe Valea Ruscovei, suntem de nationalitate ucraineana si nu intelegem bine limba romana. Va informez ca o stim foarte bine, promisiunea dumneavoastra a fost analizata atat sintactic cat si morfologic. In urma analizei textului si a trecerii timpului,  am costatat ca ati mintit (scuzati expresia, nu am gasit alte cuvinte)

Nu-i niciun bai. Maine, joi 2 octombrie,  mergem la Baia Mare. Vine si Klaus Iohannis. In noiembrie vom castiga alegerile,  iar de la primavara, odata cu noul guvern,  va veni asfalt si pe Valea noastra.

Transmiteti multe salutari domnului Nelu si doamnei Nina.

Ion Beuca-consilier judetean PNL-netransferabil

Anunțuri