Titlul articolului se bazeaza pe un comunicat postat pe site-ul MDRAP, minister condus de Liviu Dragnea:

Comunicat de presă – MDRAP

luni, 25 Aug 2014, 18:24  •  Comunicate
In calitatea mea de reprezentant al acestei zone in Consiliul Judetean, nu pot decat sa ma bucur ca un proiect asa de important pentru locuitorii zonei va fi pus in aplicare  peste cateva zilei. DJ 187 are o lungime totala de 20 de kilometri si deserveste 20000 de locuitori.
Atat eu cat si locuitorii zonei, impreuna cu primarii comunelor de pe Valea Ruscovei, nici nu ne imaginam ca Liviu Dragnea si mai ales Liviu Marian Pop, senatorul care a obtinut foarte multe voturi de la oamenii din zona, nu se vor tine de cuvant. Incepand de luni, 01.09.2014, asteptam utilajele si muncitorii, cu paine si cu sare, la intersectia de la Leordina. Promit ca o sa filmez evenimentul, iar filmarea o sa o postez pe blog.
Daca va trebui platit un ”pret” politic in schimbul modernizarii DJ 187, ma ofer de pe acum voluntar. La finalul ”targului” de alesi locali, in functie de situatia lucrarilor executate pe DJ 187, ma voi inscrie in formatiunea indicata de domnul Dragnea sau domnul Liviu Marian Pop. Stiu ca risc sa fiu catalogat drept traseist,  dar… MAI  BINE TRASEIST DECAT TRACTORIST… pe drumul plin de gropi. Repet, incepand de luni, 01.09.2014, asteptam utilajele si muncitorii, cu paine si cu sare, la intersectia de la Leordina. O sa asteptam pana la primul inghet. Daca pana atunci nu apar oamenii si utilajele, ne vedem de treaba.
 Material video despre demararea lucrarilor pe DJ 187, publicat de actualmm:

UPDATE: Pe DJ 187, in asteptarea asfaltului promis de Liviu Dragnea. Acum se insereaza, revin maine…

20140901_200945

Reclame