ponta-tariceanu

Portal > Tribunalul BUCUREŞTI > Informaţii dosar
Informaţii dosar
Informaţii generale
Părţi
Şedinţe
Căi atac
Citare prin publicitate

Informaţii generale
Nr. unic (nr. format vechi) : 27998/3/2014
Data inregistrarii 14.08.2014
Data ultimei modificari: 18.08.2014
Sectie: Secţia a-V-a Civilă
Materie: Civil
Obiect: partide politice modificare statut, schimbare denumire, program politic etc
Stadiu procesual: Fond

Părţi
Nume Calitate parte
PARTIDUL NAŢIONAL AL MEDIULUI Petent

Şedinţe
Nu există informaţii.

Căi atac
Nu există informaţii.

Citare prin publicitate
Nu există informaţii.

Observati ca pana la ora actuala, partidul lui Calin Popescu Tariceanu,nu exista din punct de vedere juridic. Solicitarea de modificare a denumirii partidului ”achizitionat” de Tariceanu, adresata Tribunalului Bucuresti, nu are  un termen de judecata pana la ora actuala. Data limita de depunere a candidaturilor  pentru alegerile prezidentiale este 25  septembrie 2014.

In aceste conditii ma intreb, cum reuseste Tariceanu sa inscrie PLR-ul in Registrul partidelor politice, avand la dispozitie numai  o luna de zile  pentru a ”trece”  modificarea denumirii  de Tribunal si de Curtea de Apel?

Ce urmareaste de fapt CPT, stiind ca ii va fi imposibil sa candideze din partea PLR? 

UPDATE: Articolul  de mai sus l-am scris pe 19 august 2014. Pe atunci, Calin Popescu Tariceanu se credea pe cai mari, cu partid nou in spate, denumit pompos Partidul Liberal Reformator si se visa candidat al acestei formatiuni la alegerile prezidentiale. Dupa cum se poate observa, am avut dreptate, Tariceanu nu are partid de niciun fel si candideaza independent. Nu stiu ce juristi are prin preajma Calin Popescu Tariceanu,  dar daca ar fi citit blogul meu ar fi fost scutit de cheltuieli inutile. „Previziunile” juridice de pe blogul meu sunt gratuite.

Iata si confirmarea „previziunilor”  mele, referitoare la PLR: 

1. Cererea de înregistrare a noului nume al partidului lui Tăriceanu, respinsă de Tribunalul Bucureşti

22.09.2014
Ora estimata: 13:30
Complet: F 5
Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Respinge cererea principală ca nefondată. Respinge cererea de intervenţie ca nefondată. Admite excepţia de netimbrare a cererilor de intervenţie formulate de intervenienţii Cocioran Silviu Valentin, Antihi Petrihă, Ivan Marius Cătălin, Gorea Dorin Ioan, Maftei Simona Mihaela, Câmpean Cătălina, Niţă Silvia, Lupu Narcisa, Galea Petrică, Nicolae Cristian Paul, Păun Mihaela,Munteanu Dragoş Teodor, Nahorniac Mihai Florin. Anulează ca netimbrate aceste cereri de intervenţie Cu apel. Pronunţată în şedinţă publică azi,22.09.2014
Document: Hotarâre  23 Dec  22.09.2014

2.Tăriceanu și-a depus candidatura ca INDEPENDENT 

Urmeaza ca marele liberal Calin Popescu Tariceanu sa anunte ca,  in turul doi,  il sustine pe  Victor Ponta- prietenul liberalilor din…China.

Reclame