Proiectul privind  fuziunea dintre PNL si PDL  isi urmeaza cursul stabilit. Din  motive  de ordin juridic, la alegerile prezidentiale,  PNL si PDL se vor prezenta  sub forma unei aliante electorale, ALIANTA CRESTIN LIBERALA. Denumire inspirata, spun eu.

In Romania este nevoie vitala de o forta politica crestin-democrata autentica, care sa puna pe primul plan, promovarea familiei, promovarea  principiilor crestine in politica publica. Eu cred ca Alianta Crestin Liberala, poate fi o astfel de forta politica. Cred de asemenea ca Alianta Crestin Liberala  va castiga alegerile prezidentiale.

Repet ce am scris acum cateva saptamani, trecerea PNL la PPE, este un lucru foarte bun, numai daca ne gandim la faptul ca liberalii nu vor mai fi nevoiti sa fie alaturi de cei care sustin initiative profund anticrestine, de tipul raportului Lunacek.

Nu trebuie să ne mirăm de scăderea  nivelului de prosperitate materială, din moment ce criza morală devine tot mai profundă, iar politicile de consolidare a familiei  nu constituie  o  prioritate pentru guvernanţi.

Pe de alta parte, Alianta Crestin Liberala poate fi o forta politica care sa promoveze in mod sincer, toleranta religioasa, atat de necesara in zilele noastre.

Mai jos aveti un exemplu de intelegere crestina. Muzica crestina neoprotestanta,  intr-o  Biserica Catolica. Florence Joice,   cantand in Catedrala din Munchen:

Anunțuri