20140612_072805Calin Popescu Tariceanu are de gand sa lanseze  „Grupul de Iniţiativă pentru Salvarea Liberalismului”

Grupul vrea sa aibă o initiaţivă în congresul PNL pentru rămânerea în ALDE şi respingerea aderarii la PPE, stoparea dorinţei lui Băsescu de fuziune PNL-PDL, păstrarea identităţii istorice liberale şi eliminarea oricărui compromis politic.

Nu stiu altii cum sunt, dar eu  nu vreau sa fiu „salvat” de grupul domnului Tariceanu.

Eu vreau sa ramanem in PPE, pentru ca nu mai vreau ca europarlamentarii PNL sa fie nevoiti  sa fie alaturi de cei care sustin tot felul de initiative profund anticrestine.

Sunt de acord cu fuziunea PNL-PD, deoarece sunt convins  de faptul ca prietenii nostri politici din PDL, vor accepta fuziunea sub numele istoric –PNL.

Traian Basescu mai are 6 luni, pana la „pensionarea politica” si poate cel mult sa voteze impreuna cu familia, candidatul dreptei unite. Noi nu-l putem impiedica sa faca acest lucru.

Tinand cont de ultimele actiuni politice ale domnului Calin Popescu Tariceanu, despre compromisul politic,  consider ca ar fi bine sa nu discutam.

In consecinta, rog grupul domnului Tariceanu „sa nu ma salveze ” si sa ma lase acolo unde m-a primit domnul Radu Campeanu, in 1990.

 

Anunțuri