crin_antonescu_iohannis_ed53516ee2

Dupa „spargerea” USL-ului, din vina „furnicutelor” PSD-iste, furnicute care doresc neaparat sa piarda inca odata alegerile prezidentiale, au fost declansate o serie de atacuri fara precedent, impotriva PNL si a presedintelui Crin Antonescu.

Toata lumea politica „moare de grija PNL-ului” Atacurile vin din toate partile. De la Basescu, de la Ponta, de la „buldog” si  de la Udrea, de la MRU,  de la tot ce „misca” pe scena politica romaneasca. Toti adversarii PNL au lasat deoparte problemele din propriile partide si „se ocupa” de PNL. Toti calculeaza sansele PNL, comanda sondaje in care PNL-ul este „prabusit” iar Crin Antonescu „apare”  sub Corneliu Vadim Tudor si chiar mai rau  de atat.

Dupa parerea mea, toata aceasta ofensiva impotriva PNL, are un singur motiv: PNL-ul are la ora actuala un tandem de temut: Crin Antonescu-Klaus Iohannis.

PNL are doi lideri  politici capabili sa intre in turul doi al alegerilor prezidentiale. Da, PNL are doi lideri, nu numai unul, capabili sa castige presedintia Romaniei. Asta in timp ce PSD-ul cauta „inlocuitori”  pentru Victor Ponta, Vasile Blaga  striga din toate puterile ca Predoiu este cel mai tare, dar nici macar el nu crede asta,  iar PMP-ul  probabil ca se gandeste la solutia EBA-presedinte…in 2029. Era sa-l uit pe MRU. Are ceva sanse de a ocupa locul 3, daca tinem cont de faptul ca UTC-istii de ieri sunt FC-istii de azi.

Anunțuri