poza eu

Calin Popescu Tariceanu anunta  formarea Partidului  Reformator Liberal, sperand ca va fi urmat in demersul sau de fostii sai colegi de partid. Eu unul nu o sa-l urmez,  pentru ca la alegerile din anul 2014, vreau sa sustin  si sa votez liberali, nu PSD-isti. Am votat cu Mircea Geoana si implicit cu Victor Ponta si imi ajunge.

Pana la alegerile europarlamentare mai sunt 3 luni,  iar  pana la debutul campaniei electorale pentru  alegerile prezidentiale,  mai sunt cel mult 7 luni. Nici macar Traian Basescu nu ar reusi sa inscrie in Registrul Partidelor Politice, un partid nou, intr-un termen de 7 luni. PRL va putea fi inscris cel mult pe facebook. In consecinta, la urmatoarele runde de alegeri, adeptii  fostului presedinte PNL,  vor fi nevoiti sa voteze cu PSD sau USD. Formarea unui nou partid liberal care sa faca parte dintr-un  USL „resapat”  este o utopie.

Calin Popescu Tariceanu viseaza sa intre in turul doi al prezidentialelor cu presedintele PNL, Crin Antonescu. Chestia asta ar fi tare faina  Mai ramane ca fostul premier liberal  sa se inscrie in PSD, PC sau UNPR si sa fie propus candidat  al USD. Simplu, nu? Cred ca Vasile Dancu de la Cluj se prapadeste de ras. Pacat, Calin Popescu Tariceanu nu merita bataia asta de joc.

Reclame