dsc_3292-1 barlea

Recunosc deschis, exista si PDL-isti sinceri. Gheorghe Mihai Barlea, este un exempu in acest sens. De precizat ca inainte de a fi PDL-ist, Gheorghe Mihai Barlea a fost prefect taranist.

Iata ce a declarat, acum cateva zile, Gheorghe Mihai Barlea, prim-vicepreşedintele PDL Maramureş:„Şi eu sunt de acord că, numărându-mă printre cei ce au fost şi sunt în viaţa politică a ţării, avem nevoie de un plus de responsabilizare şi mult mai multă seriozitate în ceea ce clasa politică face pentru cetăţeni”

Absolut corect, spun eu. Totusi, pentru ca declaratia domniei sale sa nu ramana fara finalitate, l-as  ruga ca atunci cand il va colinda pe  Traian Basescu, sa-i transmita din partea mea urmatoarele:

Nu este normal ca in mod repetat, presedintele Basescu sa sugereze subtil faptul ca, în afara de domnia sa, intreaga clasa politica este imorala, din moment ce si domnia sa face parte din aceeasi clasa politica. In mod normal, sefa unei case de toleranta, nu poate sa sustina ca este singura calugarita din stabiliment.

Reclame