534189_165785050272785_50160208_n922793_525442447514979_1391276094_n1462862_635487569843799_1186023054_n

In luna mai, anul curent, in articolul Conferinta Judeteana de Alegeri a TNL Maramures, scriam urmatoarele: „De precizat ca un  eveniment de o asemenea amploare, respectiv o Conferinta de alegeri a unei organizatii de tineret, la care sa participe sute de tineri, delegati sau invitati,  nu are precedent in Maramures. De regula, adunarile generale ale tinerilor politicieni  din Maramures se desfasurau aproape in anonimat, fiind eclipsate de fiecare data de conferintele seniorilor. Pot spune, fara sa gresesc,  ca viitorul PNL Maramures suna destul de bine”

Dupa 6 luni de activitate intensa, cu 30 de actiuni politico-sociale la activ,  tinerii liberali maramureseni si in special cei din TNL Baia Mare,  au confirmat faptul ca reprezinta cea mai puternica organizatie de tineret din judet.

Ultima actiune desfasurata sambata 30 noiembrie 2013, a fost una de exceptie. Este vorba de Gala valorilor liberale, eveniment organizat de TNL Baia Mare. In cadrul galei a avut loc o licitatie de obiecte de arta, fondurile obtinute fiind  destinate  unui  grup de tineri cu rezultate bune la invatatura dar cu probleme sociale deosebite. Andrei Hoban, presedintele TNL Maramures, Radu Ardelean, presedintele TNL Baia Mare, ceilalti tineri liberali care s-au implicat in organizarea evenimentului, merita felicitari.

Tot in cadrul acestei gale au fost decernate diplome de excelenta, unor membrii din organizatia de seniori dar si celor mai activi tineri liberali.

Am avut onoarea  sa primesc si eu  o Diploma de excelenta pentru promovarea valorilor liberale. Faptul ca recunoasterea vine de la tinerii liberali reprezinta pentru mine o realizare foarte importanta.

Repet ce am spus in cuvantul de multumire de la decernarea diplomelor: Partidul National Liberal este un partid mare iar viitorul acestui partid este pe maini bune.

UPDATE:  Initial am crezut ca tinerii liberali maramureseni au incheiat anul cu 30 de evenimente la activ. Pe final de an au mai organizat doua: Sambata, 7 decembrie, a avut loc la Millenium Business Center I, a doua editie a seminarului cultural LIDERO. Evenimentul organizat de TNL Baia Mare impreuna cu COATL Maramures a fost dedicat Public Speaking-ului. Tinerii liberali maramureseni vor incheia anul cu o ultima sedinta de lucru, avand pe ordinea de zi primirea de noi membrii dar si impodobirea bradului de Craciun la sediul PNL Maramures. Vor primi colindatori si vor da cadourile tinerilor pentru care au  strans bani la Gala valorilor liberale .

Reclame