KFcrtysh

2nBoOTih

„Mulţumiţi întodeauna lui Dumnezeu, pentru toate lucrurile” Pornind de la acest verset din Biblie, Liceul Teologic Penticostal Baia Mare  a lansat o provocare elevilor din clasele primare, gimnaziale şi liceale, oferindu-le posibilitatea să-şi exprime recunoştinţa faţă de Dumnezeu, prin intermediul unor creaţii literare (compuneri, poezii, eseuri) în limba română, engleză şi franceză, precum şi creaţii plastice. Obiectivele acestui proiect au fost stimularea creativităţii, imaginaţiei elevilor, valorificarea gândurilor, trăirilor şi sentimentelor legate de această sărbătoare, cultivarea sensibilităţii artistice, realizarea unei expoziţii cu lucrările participante la acest concurs şi antrenarea unui număr cât mai mare de elevi în activităţi extracurriculare.

Festivitatea de premiere a avut loc în data de 22.11.2013, la Biserica Penticostală „Muntele Sionului” din Baia Mare.

In calitate de consilier judetean, am fost invitat sa particip la acest eveniment si sa  adresez un mesaj  tinerilor prezenti. Pot sa spun ca a fost cea mai  mai placuta activitate  din actualul mandat. Am avut privilegiul sa vorbesc in fata unor tineri minunati.

Intr-o lume plina de nesiguranta, violenta si imoralitate, astfel de evenimente reprezinta o oaza de normalitate si de speranta. Este placut sa vezi sute de tineri care au astfel de preocupari.  In timp ce exista prea multi adolescenti, care forteaza barierele vietii,  prin actiuni teribiliste, actiuni care duc la adevarate drame in prea multe familii,  este linistitor sa vezi ca exista din ce in ce mai multi tineri care cauta pacea si linistea sufleteasca in Cuvantul lui Dumnezeu.

Reclame