imagesPreședintele PNL, Crin Antonescu, a cerut astăzi, într-o conferință de presă, demisia imediata a lui Traian Băsescu, deoarece aceasta ar fi singura rezolvare sănătoasă a scandalului provocat în jurul achiziției unui teren din Călărași de către fiica președintelui, Ioana.

Sigur ca nici eu  nu sunt naiv şi nu cred că cererea  de demisie va fi  acceptată. Totusi, consider ca,  declaratia clara si concisa a presedintelui PNL, declaratie mai importanta chiar decat constituirea comisiei parlamentare de ancheta, spulbera speculatiile privind „pactizarea” liberalilor cu Traian Basescu, speculatii venite inclusiv din partea colegilor nostri din USL.

Senatorul Ilie Sarbu „socrul PSD” vorba unui coleg liberal, propus presedinte al comisiei de ancheta. Acum sa-l vedem pe Traian Basescu cum justifica acordarea creditului si mai ales cum „deconteaza” motorina consumata de tractorul din imagine.

UPDATE:  Mirel Palada, purtatorul de cuvant al Guvernului: Traian Basescu s-a matrafoxat. No! atunci e bai mare. Traian Basescu risca si suspendarea… carnetului de „tractorist de brazda”

Mi-e teama ca in treaba cu „matrafoxarea” lui Traian Basescu sa nu fie amestecat si Doru Dancus, seful taranistilor din Maramures. Tare ma tem ca i-a lasat si lui Traian Basescu o straita cu o oiaga de horinca.

Reclame