emil-marinescu-vicepresedinte-cj-mmAsa cum am afirmat si cu alte ocazii, PNL Maramures da dovada ca este un organism viu, capabil sa-si rezolve problemele interne, astfel incat sa se mentina in postura de principala forta politica din Maramures.

Vineri, 18 octombrie 2013, Emil Marinescu, vicepresedinte al PNL Maramures, a fost numit presedinte interimar al PNL Baia Mare, avand ca obiectiv principal organizarea de alegeri interne in organizatia municipala.

PNL este un partid deschis,  in care opiniile sunt respectate, iar propunerile de solutii politice  care pot duce la revigorarea organizatiilor sunt luate in considerare. In ultimul timp se discuta in spatiul public ca, in conditiile in care municipiul Baia Mare este condus de un primar  cu un grad  mare  notorietate, PNL Baia Mare trebuie sa-i contrapuna o personalitate si o echipa de conducere  pe masura. Emil Marinescu detine cea mai inalta functie administrativa dintre liberalii maramureseni,  fiind vicepresedinte al CJ Maramures. In conditiile in care nu va candida la alegerile interne, avand rolul de a crea conditiile pentru o competitie democratica in organizatia municipala, eu cred ca Emil Marinescu va reusi sa reuneasca toti liberalii baimareni care doresc sa se implice activ  in viitoarele batalii electorale.

 UPDATE: Presedintele interimar al PNL Baia Mare Emil Marinescu ”a intrat in paine” 

Sub indrumarea presedintelui interimar Emil Marinescu, in cadrul PNL Baia Mare au fost luate primele masuri organizatorice, in vederea desfasurarii conform Statutului PNL, a alegerilor interne pentru functia de presedinte, respectiv 8 noiembrie 2013.  A fost desemnat responsabilul Departamentului de Comunicare, in persoana lui Radu Ardelean. A fost inregistarata si prima candidatura pentru functia de presedinte al organizatiei municipale, respectiv a consilierului judetean Gavril Ardusatan. Data limita de depunere a candidaturilor este 6 noiembrie 2013. 

Anunțuri