images

306161_440489069314249_1297765767_n

Incredibil, dar adevarat, Traian Basescu, vorbeste din nou despre lovitura de stat…cu stampila: “Vă aduceţi aminte reacţia cancelariilor occidentale în timpul loviturii de stat din vara lui 2012. Din păcate pentru România, actorii principali ai loviturii de stat, Ponta şi Antonescu, au câştigat zdrobitor alegerile din noiembrie. 2012.

Vineri 11 octombrie 2013, la Somcuta Mare, va avea loc Delegatia Permanenta a PNL Maramures. Pe langa subiectele de ordin organizatoric, evident ca in cadrul intrunirii de la Somcuta Mare, se vor discuta unele aspecte referitoare la pregatirea  “loviturilor de stat” ce vor avea loc anul viitor. Intalnirea “secreta” se va desfasura la Casa de Cultura, incepand cu ora 12,00.

Prima “lovitura de stat…cu stampila” va avea loc in luna iunie anul viitor si va avea urmari internationale, fiind vorba de “europarlamentare” PNL Maramures isi propune sa aibe de partea sa cam 30% dintre “beligeranti”

“Lovitura de stat finala” va fi data la alegerile prezidentiale din noiembrie 2014. Alaturi de camarazii nostri din USL, avandu-l in frunte pe Mazare imbracat „militar” planuim sa-l instalam la Cotroceni pe Crin Antonescu. PNL Maramures isi propune sa contribuie din plin la reusita “loviturii de stat din cabinele de vot” astfel incat, la Sarbatoarea Craciunului de anul viitor, sa pot sta linistit langa foc impreuna cu nepoatele mele si sa le povestesc basme cu Traian Basescu.

Reclame