20130916_111237 (2)

Luni, 16 septembrie 2013, impreuna cu,  primarul   Stefan Oncea,  presedintele UUR  Stefan Buciuta si directorul coordonator al scolii  Mihai Cucicea, am participat la festivitatile de deschidere a noului an scolar, in unitatile de invatamant din  comuna  mea natala, Poienile de sub Munte, Maramures.

Populatia scolara a celei mai mari comune din Maramures numara aprope 2000 de elevi, instruiti de un corp profesoral bine pregatit profesional, dascali cu multa experienta dar si foarte multi tineri din localitate, care dupa terminarea studiilor, s-au intors pentru a preda acasa.

Corpul de cladire inaugurat cu ocazia deschiderii noului an scolar, este construit la standarde europene si va gazdui 9 clase de liceu. Existand conditii materiale foarte bune pentru desfasurarea cursurilor, sunt convins ca o sa apara si rezultatele bune la invatatura, chiar daca liceul este situat in mediul rural. Am spus acest lucru elevilor si profesorilor prezenti la manifestare.

Noul corp de cladire a fost construit in locul unei scoli vechi, scoala in care, in urma cu 44 de ani, paseam pentru prima oara intr-o sala de clasa. Se schimba vremurile si noi odata cu ele.

Reclame