imagesimages 2

Toti oamenii lui Traian Basescu s-au adunat sambata la Congresul organizat de Aurelian Pavelescu. Chiar daca acolo s-a vorbit despre monarhie, despre Corneliu Coposu, eu cred ca ”spiritul” lui Basescu a dominat atmosfera.

Andrei Chiliman, unul dintre liderii IRL, cooptat in conducerea PNTCD, spunea  nu demult: ”Incercarea de inlaturare a lui Traian Basescu de la putere a fost o lovitura de stat esuata”  Se mai mira cineva de ce a fost exclus din PNL?

La nivelul judetului Maramures, taranistii lui Traian Basescu sunt si mai transanti. In luna iulie 2013, la Baia Mare, taranistii,  reprezentati  in Maramures de Doru Dancus si la nivel central de Aurelian Pavelescu (cei  care detin, in mod oficial, stampila si sediul)  si-au ales conducerea.

La eveniment a participat si Valentin Pacurar, taranist din garda veche, prieten foarte bun cu mine si cu Gheorghe Siman.

Luand cuvantul, Valentin Pacurar a intrebat: Voi  sunteti taranistii care vreti  sa salvati cariera politica  a lui  Traian Basescu?

Nesesizand doza de ironie si reprosul din cuprinsul intrebarii, proaspatul prim-vicepresedinte, Nicolae Misulec,  a raspuns plin de entuziasm si mandrie: Da, yes, yes, noi vrem sa-l salvam pe Traian Basescu!

Orice comentariu este de prisos.

PS: Dialogul este reprodus aproximativ, de pe surse, noi liberalii neavand reprezentant la adunarea respectiva si nici posibilitatea de a face inregistrari ambientale (sculele de ascultare fiind detinute de altii, nu de  liberali)

Reclame