ardusatan_gavril_pnlPotrivit statutului PNL, Joi 20 iunie 2013, ora 11,  s-a incheiat procedura de depunere a candidaturilor pentru functiile de conducere  ce vor fi alese, sambata 22 iunie, in cadrul Conferintei Judetene de Alegeri.

Pentru functia de presedinte al organizatiei judetene si-au depus candidatura 2 candidati, Gavril Ardusatan, consilier judetean si Ovidiu Nemes, primarul municipiului Sighetu Marmatiei. In ciuda unor acuzatii nejustificate, de alegeri  aranjate, iata ca in PNL Maramures functioneaza regulile liberale si de competitie. Asa cred ca ii sta bine unei filiale judetene  de partid,  pe care eu personal o consider ca fiind cea mai puternica din Maramures.

Intotdeauna mi-am asumat public actiunile politice, o sa procedez la fel si de aceasta data. Pentru functia de presedinte al PNL Maramures il sustin pe Gavril Ardusatan. Suntem colegi in Consiliul Judetean si am lucrat impreuna in cadrul Departamentului de Comunicare a PNL Maramures. Gavril Ardusatan este un om de echipa, un politician competent, foarte bun comunicator si consider ca este omul care  poate aduce echilibru si armonie in  cadrul organizatiei judetene a PNL Maramures.  

Pentru celelate  28 de functii din cadrul Biroului  Politic Teritorial  al PNL Maramures, si-au depus candidatura 38 de liberali. Ma numar si eu printre acestia. Daca delegatii la Conferinta vor considera ca in calitate de membru al echipei de comunicare am contribuit intr-o oarecare masura la promovarea publica a actiunilor PNL Maramures, imi vor acorda votul  si evident ca voi incerca sa nu-i dezamagesc. Nu mai voi supara daca nu voi intruni numarul de voturi necesar pentru a face parte din noul Birou Politic Teritorial,  in conditiile in care contracandidatii mei sunt oameni politici puternici cu multa experienta politica. Voi ramane in continuare bloger national-liberal, pregatit pentru bataliile electorale de anul viitor. Pentru mine este important ca PNL Maramures sa ramana o echipa unita si puternica.

Avand in vedere  faptul ca sunt implicat in competitia electorala interna, tin sa precizez ca articolul reprezinta opinia mea personala, nefiind un comunicat oficial al  Departamentului de Comunicare  din cadrul PNL Maramures.

UPDATE: Procedura alegerilor in PNL Maramures a fost intrerupta. Conferinta Judeteana de Alegeri a fost amanata printr-o decizie a forurilor centrale. Si amanarea este o solutie democratica.  Este adevarat ca in PNL este garantat si dreptul la petitie. Conducerea centrala va stabili o noua data de alegeri dupa clarificarea aspectelor semnalate in petitiile trimise la Bucuresti. Se va trece si peste asta, sunt convins. Din cate cunosc, dreptul fundamental al oricarui membru PNL din Maramures, de a alege si de a fi ales, nu a fost incalcat. Asta este aspectul cel mai important. Daca au existat mici inadvertente organizatorice, inerente intr-un proces electoral  de asemenea anvergura, acestea vor fi rezolvate iar procedura alegerilor interne va fi reluata. Pana la urma vor castiga cei care doresc cu adevarat sa munceasca pentru partid, nu numai sa critice de pe margine. PNL Maramures va ramane unit si puternic, asta este convingerea mea.

Reclame