13.05.18 Conferinta Nationala de Alegeri a TNL (1)

971656_319419051521900_2104358379_n

Sâmbătă, 18 mai 2013, a avut loc, la Romexpo, Conferința Națională de Alegeri a Tineretului Național Liberal. În prezența a 3.500 de delegați și invitați, tinerii liberali și-au lansat noul program, TNL Dezvoltă România. Acesta a constituit moțiunea pe baza căreia Florin-Alexandru Alexe a candidat pentru un nou mandat de președinte al TNL, alături de tinerii liberali pe care acesta i-a propus pentru a face parte din noul Birou Permanent Național al TNL (BPN).

La eveniment au participat liderii USL – Crin Antonescu – președintele PNL și co-președinte USL, Victor Ponta – președinte PSD și co-președinte al USL și Daniel Constantin – președinte PC.

În timpul Conferinței Naționale de Alegeri a TNL, aproape 3.000 de delegați au folosit un canal on-line pentru a răspunde întrebărilor privitoare la componența viitoarei echipe de conducere. Au fost utilizate 60 de cabine de votare, iar votul fiecărui delegat a durat sub un minut, astfel că întreaga procedură de vot a durat mai puțin de 2 ore. Sistemul de vot, integral electronic, a fost utilizat de TNL pentru prima dată în România și corespunde celor mai înalte standarde la nivel mondial.

In urma alegerilor de sâmbătă,  TNL Maramures a obtinut functia de vicepresedinte in Biroul Politic National al tinerilor liberali,  in persoana lui Paul Andrei Hoban, care detine totodata si functia de presedinte al TNL Maramures. TNL Maramures a mai obtinut un loc de membru in Biroul National TNL Rural, in persoana lui Adrian Cozmuta , membru in BPJ al TNL Maramures. De asemenea,  in Biroul de Conducere National a COATL (Clubul Oamenilor de Afaceri-Tineri Liberali) TNL Maramures a obinut un loc, in persoana lui Marius Vargas. In acest fel, filiala tinerilor liberali maramureseni are reprezentare consistenta in cadrul TNL Romania.

Anunțuri