hob

944372_4914249337580_1926255285_n (2)

Foarte multi tineri maramureseni, frumosi si inteligenti, s-au prezentat Duminica 12 mai, la Conferinta Judeteana de Alegeri a TNL Maramures. Evenimentul s-a desfasurat la Casa de Cultura a Sindicatelor din Baia Mare.

Din partea BPT al PNL Maramures au participat la eveniment: Av. Radu Stef – presedintele PNL Maramures, Mircea Dolha – deputat PNL, Titus Pasca – senator PNL, Pasca Dorin – primar oras Baia Sprie, Gavril Ardusatan, Marinel Kovacs, Marinel Zoicas, Ion Beuca – consilieri judeteni, Ioan Corodan – membru BPT, Mihaela Campan, Serban Bondici, Radu Micle – consilieri municipali. Au prezentat mesaje de salut reprezentantii TSD si TC Maramures cat  si  reprezentantii TNL  Cluj si Satu Mare.

De precizat ca un  eveniment de o asemenea amploare, respectiv o Conferinta de alegeri a unei organizatii de tineret, la care sa participe sute de tineri, delegati sau invitati,  nu are precedent in Maramures. De regula, adunarile generale ale tinerilor politicieni  din Maramures se desfasurau aproape in anonimat, fiind eclipsate de fiecare data de conferintele seniorilor.

Conferinta tinerilor liberali maramureseni a respectat cu strictete statutul PNL. Lucrarile conferintei au fost conduse de Mircea Pal – presedintele TNL Satu Mare, vicepresedinte TNL-central.

Paul Andrei Hoban, tanarul meu coleg din Consiliul judetean, a castigat in mod meritat functia de presedinte al TNL Maramures. S-a implicat foarte mult in punerea pe picioare a organizatiei de tineret, asa cum se poate vedea din raportul de activitate prezentat mai jos,  iar asta a fost determinat pentru obtinerea votului delegatilor. In cadrul Conferintei, a fost ales un Birou Politic Judetean, format din 19 membri. Secretarul organizatiei judetene a TNL Maramures va fi ales in urmatoarea sedinta a  BPJ.

Pentru organizarea acestui eveniment merita felicitati toti tinerii implicati si in mod  special, Paul Andrei Hoban, presedintele ales al  organizatiei judetene a TNL Maramures  si Radu Ardelean, presedintele TNL Baia Mare. Pot spune, fara sa gresesc,  ca viitorul PNL Maramures suna destul de bine.

Documente:

Raportul de activitate al Biroului interimar de Conducere:

Biroul Interimar TNL Maramures a fost numit pe data de 20 octombrie 2012 si a avut ca principal obiectiv organizarea Conferintei Teritoriale de alegeri pentru un nou birou de conducere. In acest sens membrii biroului au intreprins actiuni pentru intarirea organizatiilor existente precum si pentru constituirea de organizatii TNL in toate orasele judetului Maramures. Ca urmare s-a procedat la identificarea de tinere valori liberale in orasele si principalele localitati de pe raza judetului. La ora actuala si-au manifestat interesul de a activa in structurile de tineret ale TNL un numar considerabil de tineri. Acest numar este in continua crestere deoarece preocuparea conducerii TNL Maramures este de a dezvolta organizatii de tineret si in celelalte localitati ale judetului prioritar in acest sens fiind cele din mediul rural..

Un alt obiectiv al acestui birou interimar TNL Maramures a fost acela de a crea un mediu tinerilor  care sa le confere o ambianta specifica familiei liberale drept dovada a fost implicarea multora dintre ei in a organiza actiuni specifice care au beneficiat in timp de un interes tot mai puternic din partea lor.

Structura organizatorica a TNL Maramures, atat cat a fost, s-a implicat total in organizarea campaniei pentru alegerile parlamentare din decembrie 2012, iar ca urmare a acestei implicari, filiala TNL Maramures a capatat incredere din partea seniorilor pentru a formula idei si solutii organizatorice si nu numai. In toata aceasta perioada biroul interimar TNL MM a simtit un sprijin substantial si constant din partea biroului permanent judetean PNL Maramures. Suntem convinsi ca si noul birou ales astazi 12 mai 2013 in cadrul acestei conferinte teritoriale de alegeri va beneficia de acelasi sprijin deoarece este binestiut faptul ca experienta seniorilor si entuziasmul tinerilor vor face ca rezultatele liberalilor din Maramures la alegerile europarlamentare si mai ales cele prezidentiale sa fie cele mai bune.

In numele biroului interimar doresc sa aduc multumiri tuturor celor care au fost alaturi de noi si sa-i asigur ca TNL Maramures va fi principala structura organizatorica a partidului care va crea vizibilitate pe scena politica locala.

Biroul Interimar TNL Maramures

Presedinte : Paul Andrei Hoban

Reclame