imagesDe regula,  in sedintele de partid se abordeaza probleme de ordin organizatoric, probleme ce tin de viata interna a organizatiilor.

Sedinta  de joi 7 martie 2013, a Biroului Politic Teritorial al PNL Maramures, condusa de presedintele organizatiei judetene, domnul Radu Stef, a fost una care nu se incadreaza in tiparul prezentat mai sus.

La sedinta de joi a BPT, au fost invitati sa participe primarii liberali din judet, consilierii judeteni  dar si sefii de deconcentrate care au calitatea de membru PNL.

In cadrul sedintei au fost abordate probleme  concrete ce tin de administrarea comunitatilor locale. Primarii prezenti la sedinta au prezentat portofoliul de proiecte existente la nivelul comunitatilor, urmand ca in perioada urmatoare sa fie intocmita o evidenta  completa a acestor  proiecte,  evidenta care sa contina stadiul lor de realizare si modalitatile concrete de sprijin in vederea finalizarii acestora. S-a discutat despre  regionalizare, despre viitoarele prevederi bugetare, plata arieratelor, despre  problemele  intampinate de catre primari in implementarea proiectelor cu finantare europeana sau cu finantare de la bugetul statului.

Problemele cu care se confrunta administratiile locale din judetul Maramures  sunt destul de dificile si nu sunt putine. Vor putea fi rezolvate numai daca factorii responsabili, parlamentarii, consilierii judeteni, directorii din deconcentrate, vor colabora cu primarii si se vor implica activ, in limitele legii,  in rezolvarea acestora. Aceasta a fost concluzia  reuniunii  de joi 7 martie,  a BPT al PNL  Maramures.

Anunțuri