In urma votului din Delegatia Permanenta Teritoriala, voi face parte din delegatia PNL Maramures, care va participa la Congresul Extraordinar, ce va avea loc în perioada 22-23 februarie 2013, la Bucureşti.

Evident ca la Congres, voi respecta hotararea luata in Delegatia Permanenta a PNL Maramures:

Vineri 8 februarie 2013, Delegaţia Permanenta Teritoriala a PNL Maramures, a votat susţinerea domnului Crin Antonescu, pentru funcţia de preşedinte al partidului, la Congresul Extraordinar ce va avea loc în perioada 22-23 februarie 2013, la Bucureşti. 

PNL Maramures a decis să acorde un nou vot de încredere domnului Crin Antonescu, întrucât consideră că succesul electoral al PNL precum şi succesul USL se datorează în mare măsură liniei politice pe care domnul Crin Antonescu a impus-o şi a susţinut-o în ultimii ani.

Uniunea Social Liberală a fost mandatata prin votul popular pentru a guverna Romania, iar o asemenea responsabilitate impune o continuitate atât în cadrul PNL, cât şi în faţa partenerilor noştri din USL.

PNL Maramures considera ca in urmatoarea perioada, dezbaterea din interiorul partidului, trebuie să se axeze în jurul bunei guvernări şi în vederea atingerii obiectivului de câstigare a Presedintiei României de către candidatul desemnat al USL, domnul Crin Antonescu.

 

Reclame