baia-sprie-barsana-autoritatile-cauta-solutii-soferii-isi-distrug-masinile1345027026Mircea Man, fostul presedinte PDL al Consiliului Judetean Maramures, devenit deputat  jucand la cacialma, in special cu colegii sai de partid, a inceput sa critice actuala putere, insinuand ca pe timpul mandatului sau, Maramuresul ar fi fost un fel de land german.

Mircea Man a uitat rapid ca guvernarea USL trebuie sa repare in timp foarte scurt, tot ce a stricat guvernarea portocalie. Trebuie platite datorii imense, atat  interne cat si externe. Uita ca  guvernarea USL a restituit oamenilor drepturile taiate cu brutalitate de regimul Traian Basescu. Mircea Man uita ca a facut varza de Selina, drumul judetean Baia Sprie-Barsana. A uitat ca in mandatul domniei sale politizarea functiilor din administratie a ajuns pana la portarul de la spital.

In materie de sprijin al primarilor maramureseni, este de amintit episodul in care Mircea Man discuta la telefon cu primarul, PDL-ist la acea vreme,  al celei mai mari localitati rurale din Maramures, respectiv Poienile de sub Munte. Avand o problema urgenta de rezolvat, primarul l-a sunat pe Mircea Man, presedintele CJ Maramures. Presedintele Man a raspuns si cu glas pios a spus ca se afla la Biserica. Noroc cu Simi Marcovici, seful galeriei baimarene, care se afla in holul prefecturii  impreuna cu primarul si i-a aratat  prin semne ca presedintele Man este la etaj, pe hol. Jenat de situatie,  primarul a plecat din palatul administrativ si nu i-a mai cerut sprijinul, dar nici nu i-a raspuns la telefon lui Mircea Man, pana la finalul mandatului.

Anunțuri