In urma alegerilor locale din 10 iunie, PNL Maramures ramane principala forta politica din judet.

PNL a castigat in Maramures, 29 de primarii, inclusiv primariile de municipii. De remacat,  scorul electoral record, obtinut de Catalin Chereches la Baia Mare.

In localitatile cu primari liberali, electoratul maramuresean a votat masiv lista de consilieri judeteni USL si pe Zamfir Ciceu, candidatul USL pentru Consiliul Judetean.

La obtinerea acestor rezultate au contribuit atat  candidatii in alegeri  cat si  conducerea PNL Maramures.

Urmeaza un mandat de 4 ani in care alesii locali PNL, impreuna cu cei din PSD si PC, trebuie sa contribuie din plin la dezvoltarea comunitatilor, la scoaterea din izolare a judetului Maramures. Este adevarat, nu va fi deloc  usor.

UPDATE: In perioada urmatoare, obiectivul principal  al PNL Maramures il constituie pregatirea campaniei electorale pentru alegerile parlamentare si actiunile de intarire a organizatiei judetene, inclusiv prin inscrierea in partid a unor primari independenti.

PNL Maramures isi propune ca la alegerile din 9 decembrie, impreuna cu partenerii din USL,  sa „inchida” colegiile electorale din Maramures, cu rezultate de peste 50%, evitand astfel redistribuirea mandatelor in favoarea candidatilor situati pe locurile 2 sau 3. Obiectivul este realizabil tinand cont de faptul ca USL este singurul proiect viabil pentru românii care doresc blocarea revenirii la guvernare a unui PDL care le-a făcut atât de mult rău.

Am convingerea că sprijinul popular de care beneficiază USL, se va concretiza la vot, în alegerile din decembrie 2012, pentru a duce mai departe o guvernare care, în mod cert, este una în favoarea cetățenilor acestei țări și nu in favoarea unei clientele, așa cum a fost guvernarea PDL.

Anunțuri