Actiunile de campanie ale USL Maramures au demarat prin activarea structurilor electorale de la nivel local. In acest sens, la Sighetu Marmatiei si la Viseu de Sus, s-au desfasurat intalniri zonale ale liderilor USL Maramures, respectiv, Radu Stef, Emil Marinescu, Vasile Berci, Ovidiu Nemes – din partea PNL – Gabriel Zetea, Gheorghe Simon, Eugenia Godja – din partea PSD -, Sorin Petean din partea PC, cu alesii locali USL, primari, viceprimari, consilieri locali, presedinti de organizatii locale. In perioada urmatoare, se vor desfasura intalniri similare si in sudul judetului Maramures.

Din discutiile purtate in cadrul intalnirilor de la Sighetu Marmatiei si Viseu de Sus, a reiesit faptul ca, Traian Basescu si PDL se afla intr-un razboi cu poporul roman. Cetatenii sunt cei care trebuie sa castige aceasta batalie pe 29 iulie, prin prezenta la urne si votul pentru demitere. De o parte a baricadei se afla poporul roman, umilit, care in ultimii ani a trebuit sa suporte taieri de pensii si salarii, spitale inchise, scoli uitate in paragina, doctori alungati din tara. De partea cealalta, se afla Traian Basescu si clica sa.

Traian Basescu a fost principala sursa de instabilitate pentru Romania in ultimii 8 ani. Din cauza lui am trait intr-o tara in care nu am avut nici un fel de certitudine, nicio speranta si nici un viitor. In Romania lui Basescu totul a fost instabil: locul de munca, salariul, pensia. Romania nu mai are timp de scandaluri politice, Romania are nevoie de stabilitate pentru a iesi din situatia in care a fost adusa aceasta tara.

Pe 29 iulie 2012, maramuresenii se vor exprima prin vot. Sta in puterea fiecaruia sa faca o optiune de care depinde viitorul Romaniei. USL Maramures are convingerea ca vor face alegerea cea mai buna (PNL Maramures, Departament Comunicare)

Reclame