Dupa constituirea noului Consiliu Judetean, se poate spune ca „regimul Mircea Man” a fost „abolit” definitiv.

USL Maramures s-a impus categoric in „operatiunea – vicepresedintii CJ” Nici nu se putea altfel, din moment ce „operatiunea”  a fost pregatita foarte bine de catre conducatorii echipei USL.

Zamfir Ciceu, presedintele CJ Maramures: Felicit conducerea Uniunii Social Liberale Maramures, care a dat dovada, in ciuda tuturor momentelor grele, de intelepciune, a ajuns la un consens, care nu face altceva decat sa intareasca faptul ca Uniunea Social Liberala este mai puternica decat oricand.

Derutati de forta USL Maramures, oamenii lui Mircea Man, au votat si ei alaturi de noi. Nu am ramas dator si i-am oferit lui Mircea Man, o sticla cu apa. Buna si ea, tinand cont de „codul galben”  de canicula.

La finalul sedintei de constituire, presedintele CJ, Zamfir Ciceu, a spus: nu mai este timp de pierdut, de azi inainte vom fi cu totii pe baricade. Absolut corect. Asa vom face. Totusi, intr-un weekend din luna iulie 2012, USL Maramures va trebui sa se ocupe  si de „operatiunea- suspendarea marinarului”

La Bucuresti, Blaga, Roberta si Videanu, vorbesc de „jihad” lovitura de stat si alte „dezastre” Am intrebat o vanzatoare de ardei din piata de alimente, daca se simte afectata de aceasta „lovitura de stat” Mi-a spus ca  inca mai simte „lovitura” incasata de la barbat, deoarece a luat cuvantul in „plenul” familiei fara sa i se dea voie, reprosandu-i ca a stat prea mult la barul din capatul satului.

Reclame