Faptul ca Doru Dancus „interimarul cu stampila” de la PNTCD Maramures,  declara ca pentru primaria Baia Mare, il va sustine pe Catalin Chereches, candidatul USL, este un lucru foarte bun si sper ca  se va tine de cuvant…dar, declaratia privind sustinerea lui Gheorghe Zoicas pentru presedintia Consiliului Judetean, confirma faptul ca Doru Dancus ramane „iepurele electoral” a lui Mircea Man. Este la mintea cocosului nu al iepurelui(electoral) sa inteleaga ca o candidatura independenta, sustinuta de PNTCD, de fapt  dependenta de PDL, a deputatului Gheorghe Zoicas, este menita sa scada din procentele candidatului USL, in favoarea PDL-istului Mircea Man.

Daca Doru Dancus vrea sa scape de eticheta de „iepure electoral al lui Mircea Man”  trebuie sa declare clar ca, alaturi de sustinerea USL-istului Catalin Chereches la primarie, va sustine si candidatul USL pentru presedintia CJ Maramures.

UPDATE: Doru Dancus „iepurele electoral al lui Mircea Man” pandeste, ca orice iepure fricos. Cum apare un candidat frustrat,  care nu a incaput pe listele USL, il racoleaza imediat. Cu acest mod de a face politica „taranistii travestiti”  de fapt satelitii PDL-UNPR,  o sa  obtina la alegerile din 10 iunie 2012, rezultate pe masura. „Performanta” lor politica va tinde catre zero. Taranistii veritabili nu vor vota cu satelitii coalitiei care a distrus tara. Taranistii adevarati vor vota masiv cu USL. Vom trai si vom vedea.