Primarul celei mai mari comune din Maramures, Poienile de sub Munte, va candida pentru un nou mandat de primar din partea USL, propus de PNL.

Stefan Oncea este la al doilea mandat de primar,  iar ultimul sondaj de opinie efectuat in Poienile de sub Munte, confirma faptul ca are sanse  foarte mari sa castige un nou mandat.

In mandatul 1992-1996, impreuna cu Stefan Oncea, am reprezentat PNL in Consiliul Local Poienile de sub Munte. Dupa 20 de ani,  sunt sanse foarte mari sa redevenim colegi de partid si sa intram  impreuna in bataliile electorale din anul 2012.

Iata ca Pronosticul meu preelectoral pentru Valea Ruscovei: USL-PDL(Miscarea populara): 3-0; are sanse mari sa devina realitate. Spuneam in articol ca un “studiu sociologic” efectuat de-a lungul ultimilor 4 ani, pe Valea Ruscovei, in nordul Maramuresului,  arata ca PNL-ul  si implicit USL-ul, va castiga la scor de  “forfait” in fata “travestitilor” din PDL.  In toate comunele de pe Valea Ruscovei vor fi primari liberali si implicit USL-isti  si asta datorita faptului ca  vor fi promovati   oamenii care si-au castigat increderea electoratului prin activitatea desfasurata in timpul mandatelor anterioare, oameni implicati in viata comunitatilor, oameni care stapanesc foarte bine proiectele de dezvoltare a localitatilor. Este vorba de primarii in functie: Pavel Tudic-Repedea, Ioan Turcin- Ruscova si Stefan Oncea-Poienile de sub Munte.

UPDATE: Negocierile din cadrul USL, referitoare la comuna Poienile de sub Munte, au fost finalizate: Stefan Oncea,  va candida pentru functia de primar din partea USL, propus de PNL.

PSD va propune candidatul pentru functia de viceprimar.

UPDATE 2:  Sa fi citit MRU articolul de pe blog si reactiile aferente? Cine stie? Sa fie asta urmarea?

Poienile de sub Munte a primit de la Cabinetul Ungureanu mai multi bani decât administratia judeteana

Banii repartizati de Guvern sunt  meritati, sunt foarte necesari comunitatii si bineveniti. Multumirile se cuvin contribuabililor la buget, nu lui MRU, ca doar nu i-a dat din podul sau. Orice s-ar intampla, Stefan Oncea va candida din partea USL,  propus de PNL, iar pe Valea Ruscovei scorul electoral va fi tot 3-0, pentru PNL, implicit USL.