Nemultumirea romanilor, vorba lui Emil Boc, a atins cote alarmante. Totusi, nu ar fi fost mai bine daca in decembrie 2009, romanii, vorba lui Emil Boc, ar fi fost putin mai atenti si nu s-ar fi inghesuit la vot sa-l reconfirme in functie pe Traian Basescu?

Sigur ca s-a furat la vot, dar vreo 5 milioane de romani, vorba lui Emil Boc, l-au votat din convingere. Ma mir cum de n-au sesizat romanii, vorba lui Emil Boc, ca taranistii veritabili grupati in jurul lui Radu Sarbu si a Seniorilor partidului, l-au sustinut pe Crin Antonescu, iar in turul doi,  au preferat sa voteze cu un “prostanac” decat sa aduca la putere un dictator cu aere de mare democrat. Oricum „Mihaela dragostea mea” suna mai bine decat „v-am ciuruit” Culmea este ca asta cu „ciuruitul” s-a tinut de cuvant. „Sita” ne-a facut, cu tot cu Constitutia noastra.

Romanii, vorba lui Emil Boc, au preferat sa voteze cu anticomunistul !? Traian Basescu. Acum suporta consecintele. Bine ar fi daca electoratul pacalit de anticomunistul !? Basescu ar invata ceva din aceasta experienta, ma tem insa ca nu o va face, din moment ce foarte multi “basescieni” se reorienteaza catre solutia “Dan Diaconescu-in direct”

Daca mai punem la socoteala faptul ca anumiti analisti dau sanse la viitoarele alegeri PDL-ului sau “ciudatilor” de la UNPR , atunci romanii, vorba nulului de pamant- Emil Boc, isi merita soarta.

UPDATE:

15 ianuarie 2012, protest civilizat la Timisoara (primar Gheorghe Ciuhandu-PNTCD)

Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.

Anunțuri