În ultima perioadă s-au înmulţit atacurile la adresa P.N.Ţ.C.D. şi , în special, cele care îl vizează pe dl. Victor Ciorbea, Preşedinte P.N.Ţ.C.D.

Prin enormitatea  şi inacurateţea lor, uneori,ele acoperă un spaţiu care îi plasează pe cei care le emit, într-un registru ce se  mişcă  între abjecţie şi ridicol.

Acestea demonstrează faptul că P.N.Ţ.C.D începe să conteze tot mai mult pentru politica activă din România.
În ceea ce îl priveşte pe dl.Victor Ciorbea, în afară de statura domniei sale de fost prim- ministru, ultimele succese din justiţie, în măsură să revitalizeze partidul, au contribuit la exacerbarea urii legate de persoana sa.

Declaraţiile recente lansate pe postul “ Realitatea TV  „de fostul lider al minerilor, Miron Cozma, frizează comicul. Ele denotă nu doar lacune de istorie, dar şi de memorie.

Ultima mineriadă  a avut loc în ianuarie 1999. Victor Ciorbea a părăsit postul de Premier al României, prin demisie, pe data de 30 martie 1998. “ Sfânta Înţelegere “ de la Cozia s-a desfăşurat în prezenţa lui Radu Vasile, Primul- Ministru aflat la acea dată în exerciţiul funcţiunii.

După cum îşi aduce bine aminte opinia publică, dl.Radu Vasile a fost cel care s-a întâlnit cu liderul din Valea Jiului.

Revenirea în viaţa publică este  sortită eşecului dacă ajunge un recurs pândit din capul locului de lacune : istorice şi de memorie elementară !

Departamentul de Comunicare al P.N.Ţ.C.D.

Reclame