VIDEO: Situatia PNTCD la zi.

Mai clar de atat nu se poate: Roxana Iordache

Tribunalul Bucuresti, s-a pronunţat astăzi,  8 septembrie 2011, în dosarul 53966/3/2011.

Instanţa  a respins toate  cererile de  intervenţie, inclusiv cele  formulate de Aurelian Pavelescu, a  admis acţiunea având ca obiect modificarea statutului PNŢCD şi implicit validarea Congresului Extraordinar al PNŢCD din 18 iunie 2011.

Din acest moment „războiul de 3 ani, ţăranisto-ţăranist” trebuie să inceteze. Toţi membrii  PNŢCD, oriunde s-ar afla, trebuie să treacă la pregătirea bătăliilor electorale de anul viitor.

UPDATE 1:

Prin sentinţa civilă,  pronunţată azi 8 sep. 2011, Tribunalul Bucureşti – Secţia IV Civilă,  a hotărât următoarele:

  1. Admite cererea formulată de către PNŢCD reprezentat prin Preşedinte Victor Ciorbea.
  2. Ia act de modificările Biroului Naţional de Conducere al PNŢCD, hotărâte de către Congresul PNŢCD din 18 iunie 2011, precum şi de modificările aduse Statutului PNŢCD şi dispune înregistrarea acestora în Registrul Partidelor Politice.
  3. Respinge pe fond cererea de intervenţie în interes propriu formulată de către Aurelian Pavelescu.

Datorită acestei decizii din justiţie, domnul Victor Ciorbea este recunoscut ca Preşedinte de drept al PNŢCD faţă de terţi, fiind singurul în măsură să reprezinte partidul în această calitate pentru opinia publică şi pentru mass media.

Prin decizia în dosarul 53966/3/2011, Instanţa a validat Congresul Extraordinar al PNŢCD din 18 iunie 2011 şi conducerea aleasă la acest Congres.

In condiţiile prezente, Conducerea Naţională a PNŢCD, legitimă şi acum şi juridic recunoscută, având în frunte pe domnul Victor Ciorbea, Preşedinte PNŢCD, face apel la toţi membrii PNŢCD de bună credinţă, indiferent de opţiunile pe care le-au avut până acum, să vină cu sufletul deschis, fără nici un fel de reţinere sau de teamă, să-şi aducă, fiecare, contribuţia la relansarea partidului şi la revenirea lui pe scena politică a României.

Ne aşteaptă un partid unic, mare şi puternic .

Este o decizie justă, salutată atât de ţărănişti, cât şi de acel electorat, care se resimte dureros de la absenţa PNŢCD de pe scena politică din România.

Nu mai este timp de schisme, litigii şi conflicte interne distrugătoare,  care aduc foloase numai adversarilor noştri politici. Nu mai este timp nici pentru alte pretinse congrese, organizate cu pretinşi noi preşedinţi şi cu” oaste de strânsură „ şi salariaţi, care nu sunt ţărănişti, nici prin trecut şi nici prin valorile la care subscriu.

PNŢCD reprezintă singura alternativă politică reală în raport cu eşecul lamentabil al tuturor forţelor politice parlamentare ale ultimilor 10 ani, perioadă în care PNŢCD nu s-a putut manifesta corespunzător tradiţiei şi capacităţii sale politice.

Este şansa noastră! Să nu o ratăm.

Revenirea PNŢCD în politica românească nu este un deziderat derivat din interese restrânse de grup, ci este de interes general pentru întreaga societate românească, având în vedere principiile politice, valorile morale şi rădăcinile eroice ale partidului nostru.

Incheiem, mulţumind tuturor celor care au fost şi perseverează să fie alături de noi. Fie ca evenimentul de azi să reprezinte un nou început pentru PNŢCD.

Este momentul renaşterii PNŢCD !

Este momentul revenirii PNŢCD în politica activă!

Este momentul revenirii la  CALEA DREAPTĂ  pentru toţi românii aflaţi în suferinţă !

Departamentul de Comunicare al PNTCD


UPDATE 2:

Hotărârea Tribunalului București privind dosarul 53966/3/2011PNȚCD contra PNȚCD are următorul text: ”RESPINGE CA NEFONDATĂ, CEREREA DE REPUNERE PE ROL A CAUZEI, FORMULATĂ DE CĂTRE INTERVENIENTUL ÎN NUME PROPRIU PNȚCD-PRIN DOMNUL AURELIAN PAVELESCU. RESPINGE EXCEPȚIA CALITĂȚII PROCESUALE ACTIVE A DOMNULUI AURELIAN PAVELESCU, ÎN CALITATE DE REPREZENTANT AL INTERVENIENTULUI ÎN NUME PROPRIU PNȚCD – REPREZENTAT DE AURELIAN PAVELESCU. ADMITE CEREREA FORMULATĂ DE PETENTUL PNȚCD – REPREZENTAT DE DOMNUL VICTOR CIORBEA. IA ACT DE MODIFICAREA COMPONENȚEI BIROULUI NAȚIONAL DE CONDUCERE AL PNȚCD DE CĂTRE CONGRESUL EXTRAORDINAR DE REUNIFICARE AL PNȚCD CARE A AVUT LOC LA BUCUREȘTI, PALATUL PARLAMENTULUI LA DATA DE 18.06.2011 ȘI DE MODIFICAREA STATUTULUI PNȚCD. RESPINGE PE FOND CEREREA DE INTERVENȚIE ÎN INTERES PROPRIU FORMULATĂ DE PNȚCD- PRIN DOMNUL AURELIAN PAVELESCU. DISPUNE COMUNICAREA PREZENTEI HOTĂRÂRI, ÎN VEDEREA EXERCITĂRII CĂII DE ATAC, NUMIȚILOR PARTIDUL SOLIDARITĂȚII DEMOCRATICE PENTRU ȘANSE EGALE ȘI O SOCIETATE MAI BUNĂ, MARIA ALEXANDRESCU, TOADER VASILE, LUCIAN ORĂȘEL, EUGEN ROMULUS MOIESCU, AURA SPERANȚA UNGUREANU ȘI VAIDA COTEANU CRISTIAN. CU DREPT DE CONTESTAȚIE ÎN TERMEN DE 5 ZILE DE LA COMUNICARE LA CURTEA DE APEL BUCUREȘTI. PRONUNȚATĂ ÎN ȘEDINȚĂ PUBLICĂ AZI, 08.09.2011″

SENATUL PNȚCD, cere tuturor membrilor să citească  textul hotărârii precum și textul Departamentului de comunicare al PNȚCD.

Trebuie să înțelegem că soarta PNȚCD s-a schimbat și în curând după apariția hotărârii definitive și irevocabile , vom putea lua parte la toate acțiunile politice alături de celelalte partide sub conducerea Domnului  Victor Ciorbea, președintele PNȚCD.

SENATUL PNȚCD,  cere tuturor membrilor să nu participe la ”congresul ”din 17/09/2011, organizat de A. Pavelescu ,  Lucian Orășel și alți prezumtiv PNȚCD-iști .

Acești domni nu au calitatea morală politică și credibilitatea necesară spre a organiza un congres care, nu a fost autorizat de președintele de onoare Domnul Ion Diaconescu și nici de președintele senatului, Domnul Nicolae Dascălu.

Acești domni care pretind că sunt membrii onești ai PNȚCD și că vor numai binele partidului, fără a dovedi prin fapte, ar trebui să anuleze” congresul” din 17/09/2011,( care se va solda cu o cheltuială inutilă și fără șanse de a obține o hotărâre favorabilă în Justiție.)

Adevăratul PNȚCD, se află acolo unde sunt majoritatea foștilor deținuți politic, membrii de onoare ai partidului,  majoritatea membrilor și organizațiilor teritoriale  și noua conducere a PNȚCD sub președinția D-lui Victor Ciorbea, recunoscută  de hotărârea Tribunalului.

Rugăm membrii PNȚCD să se alăture efortului general de revigorare a partidului, partid necesar națiunii române, partid istoric, partid național, partid martir, partid creștin democrat.

CONDUCEREA SENATULUI

10/09/2011- București

UPDATE 3:

                                       COMUNICAT

     Disperarea cu care unii dintre cei care au stat la baza dezbinarii partidului nostru, incearca in aceste zile sa motiveze membrii din toate gruparile PNTCD-lui de a participa la adunarea lor din 17 septembrie demonstreaza, daca mai era cazul, ca decizia noastra de a pastra linia partidului langa seniorii acestuia a fost una corecta si de bun simt.

   Prezenta unor membri PNTCD la aceasta intalnire face aproape imposibila acceptarea lor in noua constructie iar acest comunicat se constituie intr-un avertisment personal.

    Credem in valorile crestin-umane, dar respingem categoric influente care dilueaza mesajul nostru si din aceasta cauza ii socotim nevrednici pe cei care incearca sa faca politica pentru interese meschine de clasa priviegiata sau personale.

                                                                                   Victor Ciorbea
 15 septembrie 2011                                          Presedinte PNTCD

                                                                                    ***

In aceasta seara, incepand cu ora 21 dl presedinte Victor Ciorbea va fi prezent la Antena 3 unde va oferi detalii despre inregistrarea juridica a conducerii PNTCD.

Vizionare placuta!

UPDATE 4:

                                                                    COMUNICAT

Azi, 21 septembrie a.c., Curtea de Apel Bucureşti, Secţia a  3 – a , a casat ( desfiinţat ) încheierea pronunţată de Tribunalul Bucureşti la 15 aprilie a.c., prin care s-a admis cererea formulată de facţiunea  „ Moiescu „ de acceptare şi înregistrare în Registrul Special al Partidelor Politice a Congresului Extraordinar din 29 ianuarie a.c.

Cauza a fost trimisă spre rejudecare Tribunalului Bucureşti unde vor fi citate toate părţile,inclusiv adevăratul PNŢCD, reprezentat de dl. Victor Ciorbea. Cu acea ocazie, dacă va mai fi nevoie, vom administra toate probele pentru a demonstra caracterul neconstituţional, nelegal şi nestatutar al acelui congres.

În concluzie, facţiunea “ Moiescu “ a dispărut !

Victor Ciorbea, Preşedinte P.N. Ţ.C.D., lansează un apel către toate organizaţiile şi toţi cei care fac parte din acea facţiune, să i se alăture în efortul comun de consolidare a unui partid mare şi puternic, cu şanse reale la viitoarele alegeri. În acest sens, se vor deschide căi de negociere şi dialog cu toţi ţărăniştii de bună intenţie, fie ei lideri naţionali, judeţeni sau locali.

Spre deosebire de domnii Miluţ şi Pavelescu, care condiţionau recunoaşterea ţărăniştilor de înregimentarea în facţiunea lor, noi îi considerăm pe toţi cei care subscriu la valorile noastre, drept colegi angajaţi într-un efort nobil  şi onorabil.

Conducerea noastră naţională îşi afirmă disponibilitatea pentru fiecare ţărănist, care înţelege imperativul momentului şi importanţa sa pentru P.N.Ţ.C.D si ţară.

Dumnezeu să binecuvânteze ţara noastră şi PNŢCD- ul , atât de greu încercate !

Departamentul de Comunicare al P.N.Ţ.C.D.
    

Reclame