Doru Dancus va reprezenta PNTCD  la alegerile locale partiale, din 8 mai 2011. Competitia  interna pentru desemnarea candidatului partidului la primaria Baia Mare s-a incheiat. Este adevarat, a fost o competitie aspra dar democratica. De acum incolo, vor conta mai mult  solutiile candidatului nostru pentru administrarea municipiului Baia Mare. Respectul pentru cetatenii municipiului trebuie sa primeze.

Doru Dancus este un politician tanar cu spirit intreprinzator si cred ca poate sa puna in practica ceea ce-si propune.

Nimeni nu s-a nascut invatat si niciunul dintre contracandidatii lui Doru Dancus nu a absolvit facultatea de primari. In consecinta, lupta pentru castigarea primariei Baia Mare, ramane deschisa.

Doru de primar!  Sună fain, nu-i aşe?

http://www.dorudancus.ro/

UPDATE 1:  Conform tragerii la sorti efectuate la BEC, candidatul PNTCD,  Doru Dancus, va ocupa locul cinci pe buletinul de vot.

UPDATE 2:  Joi 5 mai 2011, de la ora 18,45, Doru Dancus va  participa  la dezbaterea finala  dintre candidatii la primaria Baia Mare. Emisiunea electorala va fi transmisa de postul TV eMaramures.

UPDATE 3  Doru Dancus s-a descurcat onorabil in aceasta campanie electorala,  in cadrul careia unii dintre contracandidatii sai  au pus la bataie resurse uriase. A lansat  lista cu 10 proiecte  viabile  pe care doreste sa le implementeze odata ales primar. A fost perceput ca fiind un candidat echilibrat, cu mult bun simt. Nu a fost cu nimic mai prejos decat  adversarii sai  politici inscrisi in  cursa electorala. Consider ca Doru Dancus poate fi o solutie buna pentru primaria municipiului Baia Mare. Duminica, baimarenii vor decide daca,  dupa Anghel, va veni…Doru.

UPDATE 4:

Rezultate finale primaria Baia Mare:
* Catalin Chereches (PNL-PSD) – 51,66% (18.298)
* Mircea Dolha (indep ex-PSD) – 23,34% (8.268)
* Mihai Patrascu (PD-L)- 13,07% (4.631)
* Vasile Vlasin (indep ex-PD-L) – 4,68% (1.656)
* Doru Dancus (PNTCD)- 3,93% (1.393)
* Ciprian Chereches (PRM) – 2,18% (772)
* Petru Tomoiaga (PV)  – 1,14%(404)

DoruDancus, reprezentantul PNTCD, a obtinut 3,93%. Sincer sa fiu, ne doream un rezultat mai bun. Oricum, Doru Dancus si echipa sa de campanie, merita felicitati. Atat s-a putut face in conditiile polarizarii scenei politice si a aruncarii in lupta electorala de resurse uriase. Rezultatul va fi analizat in urmatoarele foruri de conducere ale PNTCD Maramures si vor fi trase concluziile de rigoare. PNTCD, prin Doru Dancus, a dovedit ca are resurse de revenire pe prima scena politica la alegerile din 2012. Pana la atingerea pragului electoral nu mai este chiar asa de mult si mai avem un an la dispozitie.

Reclame