Astazi, 31 martie 2011, in cadrul unei Conferinte de presa,  desfasurate la Baia Mare, Gheorghe Siman, presedintele PNTCD Maramures, a anuntat oficial candidatura lui Ioan Avram Muresan la primaria municipiului Baia Mare.

Ioan Avram Muresan, are o vastă experienţă politică,  se bucură de un înalt grad de notorietate şi în mod cert, poate fi o solutie buna pentru Baia Mare. Sigur vor exista voci care vor spune ca Ioan Avram Muresan are probleme cu Justitia. Prezumtia de nevinovatie trebuie sa functioneze si in acest caz extrem de controversat.

Candidatura lui Ioan Avram Muresan are si o semnificatie politica importanta. Taranistii maramureseni au dorit sa arunce in lupta un taranist veritabil, tinand cont de faptul ca anumite grupari din partid, doresc  „o alianta incredibila” cu UNPR „partidul dezertorilor politici”

Lupta cu fortele ostile PNTCD este inegala. Sunt convins insa ca taranistii veritabili, grupati in jurul lui Victor Ciorbea si Radu Sarbu, vor gasi calea de iesire din “blocajul politico-juridic” instaurat de „pseudotaranistii”  care au un singur scop: aservirea partidului intereselor PDL si  „satelitilor”  sai.

Anunțuri