image_122648467007221900_1

Reaiau un articol scris in 2009. Anii au trecut, sefii de la „ELECTRICA” sunt la fel de bine, problemele au ramas:

 

Cetăţenii de pe Valea Ruscovei, Maramureş,

vor „să-i bage-n priză” pe cei de la „ELECTRICA”

La fiecare adiere de vânt, la fiecare lapoviţă sau aversă mai serioasă, pe Valea Ruscovei se întrerupe curentul electric.

În perioadele în care totuşi este furnizat, curentul electric atinge „tensiunea unui pacient” care are probleme cu colesterolul, respectiv 170-180 de…volţi.

Este adevărat că există şi perioade când tensiunea „sare” de 300 de volţi, „sărind în aer” şi aparatele electrocasnice ale cetăţenilor români de naţionalitate ucraineană de pe Valea Ruscovei.

Se pare că la „ELECTRICA”, investiţiile sunt invers proporţionale cu salariile şefilor. Probabil că din  această cauză liniile de transport şi transformatoarele de curent electric de pe Valea Ruscovei, dăinuie de pe timpul „Cincinalului -1970-1975”.

Lăsând gluma la o parte, abonaţii Electrica de pe Valea Ruscovei iau în calcul, inclusiv varianta acţionării în judecată a „SC ELECTRICA”, pentru nerespectarea clauzelor contractuale.

Mă grăbesc să transmit prezentul mesaj. Pe Valea Ruscovei a început să ningă liniştit, fenomen ce poate determina în orice moment întreruperea curentului electric.

Reclame