Biroul National de Conducere al PNTCD, sub conducerea presedintelui Radu Sarbu,  in sedinta din data de 19 noiembrie 2010, a hotarat, cu unanimitate de voturi, convocarea  in sedinta extraordinara,  a Comitetului National de Conducere, pentru data de 27 noiembrie 2010.

De mentionat ca la sedinta Biroului National de Conducere, a participat,  prin teleconferinta pe „Skype” si presedintele de onoare al PNTCD, domnul Ion Diaconescu.

La sedinta Comitetului National de Conducere al PNTCD,  Victor Ciorbea va prezenta  „Proiectul alternativ de reunificare si relansare  a PNTCD”

Conform Statutului PNTCD, Comitetul National de Conducere, coordonează întreaga activitate a Partidului între Congrese.

UPDATE 1: Comitetul National de Conducere al PNTCD, a votat in unanimitate o rezolutie, potrivit careia, Victor Ciorbea urmeaza sa fie cooptat,  in Biroul National de Conducere.

La urmatoarea sedinta a Biroului National de Conducere, care va va avea loc marti 30 decembrie 2010, la propunerea presedintelui PNTCD, Radu Sarbu, lui  Victor Ciorbea urmeaza sa-i fie conferite, in special,  atributii de reprezentare a Partidului in  relatiile cu tertii si in problemele de natura juridica.

UPDATE 2: Victor Ciorbea a participat la sedinta BNC de la Hateg, unde au avut loc discutii prealabile referitoare la convocarea unui Congres Extraordinar in luna ianuarie 2011.

Miercuri, 1 decembrie, Victor Ciobea va participa, impreuna cu presedintele PNTCD Radu Sarbu, la manifestarile de la Alba Iulia, dedicate Zilei Nationale


UPDATE 3: Marti 7 decembrie 2010, va avea loc o noua sedinta a BNC, iar sambata 11 decembrie, sedinta CNC. In cadrul acestor foruri de conducere, se vor lua deciziile privind convocarea Congresului Extraordinar al PNTCD in luna ianuarie 2011.