Anul 2010, 5 iulie,  Baia Mare,  Maramures:

Insotita de aparatul de partid si de stat, tovarasa Elena a efectuat o vizita de lucru in Maramures. Dupa sedinta cu activul de partid si de stat, desfasurata la sediul Comitetului Judetean,  tovarasa Elena  s-a fotografiat  alaturi de primarii  FSN-isti, liberali  si taranisti !!! prezenti la „plenara” partidului conducator.

Presa locala relateaza ca Preotii episcopiei ortodoxe i s-au adresat ministrului dezvoltarii cu titulatura „Elena a Maramuresului” Sper din tot sufletul sa nu se gandeasca la „canonizarea”  Elenei. Riscam sa  nu mai scapam de inundatii in vecii vecilor.

Cu aceasta ocazie, tovarasa Elena s-a deplasat si la santierul de asfaltare a drumului judetean Barsana-Baia Sprie. Oamenii muncii de pe santier au primit-o cu multa caldura. Tovarasa Elena a fost multumita de lucrarile executate.

Anul 2010, 5 iulie , DJ 187, Poienile de sub Munte, Maramures:

Ceea ce vedeti nu este un peisaj selenar. Este un tronson din DJ 187, situat in Poienile de sub Munte, zona Horb.

Aici nu a ajuns  tovarasa Elena, in consecinta nu au ajuns nici oamenii muncii care sunt retribuiti dupa cantitatea si calitatea muncii pentru astuparea gropilor.

Daca organele de partid si de stat, impreuna cu cel mai iubit fiu al judetului, au de gand sa traverseze portiunea de drum mai sus amintita, ma ofer voluntar pentru dirijarea coloanei oficiale pana la limita evitarii oricarui perilcol, atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte. Locuiesc in apropiere iar gropile respective fac parte din viata mea si a masinii mele.

Anunțuri