Conștienți de importanța acestor momente deosebit de dificile pentru țară, situație generată de iresponsabilitatea clasei politice, care ne-a condus după anul 2000, subliniem necesitatea ca PNȚCD să devină o alternativă la acest sistem de tip neo-fanariot, care a falimentat România.

În acest sens, liderii Organizațiilor Județene Transilvane ale PNȚCD (aparținând ambelor tabere), întruniți astăzi, 22 iunie 2010, la Cluj-Napoca, solicită Conducerilor celor două facțiuni:

Reactivarea Comisiilor de Rezolvare Amiabilă a diferendelor din PNȚCD, în vederea găsirii unei soluții comune, de organizare a unui Congres de Unificare, în luna septembrie 2010, convocat de o Comisie Interimară, stabilită de comun acord, de cele două facțiuni sau de către 1/3 din organizațiile reunite.
Pentru ca PNȚCD să poată avea un mesaj credibil pentru electorat avem nevoie de un singur partid!

Necesitatea acestui moment politic determină o acțiune fermă și unitară din partea partidului, iar aceasta nu se poate realiza urmând modelul ultimilor ani, marcați de lupte interne și procese interminabile. România are nevoie, mai mult decât oricând, de oameni politici de caracter și spirit creștin.

Este momentul să renunțăm la orgolii, să înțelegem că electoratul are nevoie de o alternativă, iar această alternativă să fie PNȚCD.

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Anunțuri