Nu demult, spuneam despre Cristian Anghel ca a stiut sa-si aleaga colaboratori competenti . Unul dintre oamenii valorosi , promovati de Cristian Anghel, este Vasile Marcel Barbul, director al Direcţiei servicii publice in cadrul Primariei Baia Mare.

Evident ca liberalii maramureseni, si nu numai ei, si-ar dori ca alegerile pentru primaria Baia Mare sa nu aibe loc. Totusi, daca pana la urma, dupa indeplinirea formalitatilor legale, Guvernul va stabili data alegerilor locale partiale, pentru functia de primar al municipiului Baia Mare, liberalii singuri,  sau in alianta cu alte partide, vor fi „obligati” sa arunce in lupta electorala, un candidat capabil sa castige alegerile. Vasile Marcel Barbul poate fi acel candidat.

Il cunosc foarte bine pe Vasile Marcel Barbul, din perioada in care activam impreuna in PNTCD. Stiu ca in calitate de viceprimar al municipiului Baia Mare, a colaborat excelent cu primarul Cristian Anghel. Recunosc ca  nu mi se intampla foarte des  sa garantez pentru un om, dar in cazul lui Vasile Marcel Barbul pot sa afirm ca este un om corect si cinstit. Profesionist experimentat, cunoscator al problemelor cu care se confrunta municipiul, am convingerea ca Vasile Marcel Barbul ar putea fi cea mai buna solutie pentru Baia Mare.

Reclame