Foto: Glasul Maramuresului.

Un numar impresionat de oameni au participat Duminica la mitingul de sustinere a primarului Cristian Anghel. Nu am vazut atatia oameni adunati la un miting in Baia Mare de la Revolutie incoace. Nici  la un miting electoral desfasurat in ultimii  ani, nu s-au adunat atatia oameni cati au fost Duminica in fata Prefecturii Maramures. Nici macar Cristian Anghel, in calitate de lider politic, nu a reusit sa organizeze un miting de amploarea celui desfasurat Duminica. Asta spune multe. Exemplu de spirit civic, bun simt si solidaritate umana,  asta am vazut la mitingul pentru o justitie dreapta, organizat de functionarii Primariei Baia Mare.

In ultima saptamana s-a vorbit mult despre cazul Cristian Anghel, s-a vorbit  si astazi despre deciziile  contradictorii date de magistrati si despre posibilitatea producerii unei erori judiciare in acest caz. Magistratii sunt  inamovibili, dar sunt  si ei romani, vorba lui Emil Boc, sunt pamanteni supusi greselilor, spun eu.

S-a vobit astazi de faptul ca primarul Cristian Anghel a fost un lider politic de neinvins in bataliile electorale, dar si de faptul ca a fost un  lider politic  elegant. Prezenta la miting a adversarilor sai politici, dovedeste faptul ca a fost un lider politic respectat. Vorbesc de adversarii politici nu de dusmanii politici care probabil se asteptau ca acest miting sa fie un fiasco. Se pare ca Duminica , Cristian Anghel i-a invins din nou, chiar daca nu este liber.

Il cunosc destul de bine pe Cristian Anghel si pot sa afirm ca mai are o calitate importanta, calitatea de asi alege colaboratori  competenti  si de a promova oameni cu adevarat valorosi. Vasile Marcel Barbul, director al Direcţiei servicii publice din cadrul Primăriei si Cristian Niculescu Tagarlas, consilier local si lider PNL Baia Mare, sunt doar doua exemple in acest sens.

La finalul mitingului, impreuna cu slujitorii Bisericii,  oamenii prezenti au rostit o  rugaciune.

Atata timp cat greselile  judiciare, pot fi reparate, fie si in caile extraordinare de atac, acest lucru trebuie sa se intample. Acesta este motivul pentru care multi maramureseni refuza  sa vorbeasca la trecut despre Cristian Anghel .

Anunțuri