Dupa Congresul PNL,  taranistii si liberalii  sunt  „condamnati”  la colaborare.

Radu Sarbu: „În urma contactelor avute cu conducerea PNL – în spiritul Protocolului de colaborare dintre PNŢCD şi PNL – s-a convenit continuarea colaborării începute în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale din toamna anului 2009. PNL doreşte ca, împreună cu PNŢCD, să demaşte impostura PDL pe culoarul de centru-dreapta şi să o învingă electoral.

Conducerea PNL acordă importanţa cuvenită alegerilor locale din anul 2012, al căror rezultat va fi determinant în campania pentru alegerile parlamentare din toamna aceluiaşi an. PNL doreşte ca – până la sfârşitul lunii mai 2010 – să fie desemnaţi candidaţii pentru viitoarele alegeri locale.

Până la sfârşitul lunii mai, PNL & PNŢCD vor conveni candidaţii pentru funcţiile de primar, preşedinte al consiliului judeţean, consilier local şi judeţean, în fiecare unitate administrativă”

Colaborarea dintre liberali si taranisti poate naste o forta politica capabila sa abordeze cu succes o eventuala campanie electorala pentru Parlament, in baza unei legi electorale schimbate (vot uninominal majoritar).

Pentru a reusi,  liberalii si taranistii  trebuie sa  „scoata  la bataie”  cei mai buni oameni dispusi sa intre in aceasta batalie cruciala pentru viitorul democratic al Romaniei.

Doresc mult succes lucrarilor Congresului PNL.

Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.

Reclame