In dimineata zilei de 7 decembrie 2009, Traian Basescu a spus: Un fleac, i-am ciuruit !. Evident, s-a referit la cei care nu l-au votat. Asa a inteles Traian Basescu, sa le multumeasca si celor care l-au votat in 2004 si nu au repetat figura in 2009. Printre acestia ma numar si eu.

Din moment ce si-a “ciuruit”  opozantii, are in sfarsit cale libera pentru “a face ordine” in tara.

Asa “ciuruit” cum sunt, astept cu nerabdare ca “anticomunistul” Traian Basescu sa porneasca lupta impotriva comunistilor si sa procedeze rapid  la  “lichidarea  mogulilor“. Evident nu trebuie sa uite de  eliminarea partiala  a  “nenorocitilor de parlamentari”, inclusiv a celor din PDL.

Traian Basescu mai are  “un pic” de treaba cu bugetul. Asta nu trebuie ciuruit. A avut grija Pogea sa-l ciuruiasca. Aici are o problema. Daca impreuna cu Guvernul…boc,boc, boc,  nu reuseste  “sa carpeasca” bugetul, atunci sa vezi “ciuruiala”. De data asta  „o s-o incaseze ” si smecherii de la UDMR.

Prevad ca in anii care urmeaza, oameni precum, Crin Antonescu, Radu Sarbu, Mircea Badea, Mircea Dinescu, Roxana Iordache, Mircea Diaconu, asa “ciuruiti”  cum sunt, nu-i vor face „viata usoara”  lui  Traian Basescu.

 

Iata si filmul trucat; vocea este a lui Sorin Ovidiu Vantu:

Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.
Reclame