Generate4Gal.rails

La mitingul electoral de la Baia Mare, alaturi de Crin Antonescu, Teodor Melescanu, Vasile Berci, deputat PNL, Cristian Anghel, primarul municipiului Baia Mare, Cristian Niculescu Tagarlas, presedintele PNL Baia Mare, am fost invitat si eu sa ma adresez maramuresenilor.

Iata ce am spus:

“Nu demult, domnul preşedinte Crin Antonescu a fost intrebat in ce relatii se afla cu taranistii. La aceasta intrebare domnia sa a raspuns: Cu taranistii nu sunt in relatii, cu taranistii sunt frate.

Mai frumos de atat nu se poate. Raspunsul domnului Crin Antonescu la aceasta intrebare, valoreaza mult mai mult decat un protocol scris pe hartie.

Din 1990, taranistii impartasesc aceleasi valori spirituale cu domnul Crin Antonescu, in consecinta, sustinerea domniei sale de catre taranisti este un lucru absolut normal.

In opinia noastra, a taranistilor maramureseni, o eventuala schimbare a lui Traian Basescu cu Mircea Geona este una neesentiala.Pentru noi exista o singura varianta: domnul Crin Antonescu in turul doi si ulterior, presedintele Romaniei.

Alaturi de noi, vad in sala multi tineri. La 22 noiembrie unii dintre voi veti vota pentru prima oara.Toti aveti prieteni, rude, cunoscuti, colegi. Va lansez o propunere. Haideti  sa producem un eveniment care sa intre in istoria recenta a Romaniei. Haideti sa producem revolutia bunului simt. Va indemn  sa faceti un efort si sa va convingeti prietenii, rudele , colegii, cunoscutii sa vina la vot si impreuna sa-l votam pe domnul Crin Antonescu.

Prin aceasta revolutie a bunului simt, avem ocazia sa infirmam sondajele trucate, avem ocazia sa dam peste cap toate analizele sociologice pretentioase, prezentate la televiziuni  de tot felul de analisti vopsiti politic. Simt ca putem invinge masinariile de vot PDL-iste si PSD-iste. Putem sa demonstram ca suntem mai puternici decat ei.

Pe 22 noiembrie trebuie sa castigam batalia pentru democratie. Este absolut necesar sa se intample acest lucru, pentru ca pe data de 6 decembrie, romanii sa aibe un presedinte de bun simt. Pe domnul Crin Antonescu”.

Reclame