3956138928_0f87d55230

Duşmanii PNŢCD care credeau că au scăpat de ţărănişti, s-au bucurat prea devreme.

Sâmbătă 26 septembrie 2009, ţărăniştii prezenţi la Congresul Extraordinar, au demonstrat faptul că PNŢCD mai are resurse destule pentru a reveni in prim-planul politicii româneşti.

Crin Antonescu nu a venit la întălnirea cu ţărăniştii dintr-un motiv justificat. S-a însurat omul tocmai în ziua Congresului, dar ceilalţi liberali, ori au fost toţi la cununie ori n-au prea ştiut cum să procedeze în acest caz. Cert este faptul că liberalii au ratat ocazia de a se întâlni cu peste 500 de ţărănişti adevăraţi, lideri locali, tineri energici, oameni dispuşi să-l ajute pe Crin Antonescu. Este dificil să ajuţi pe cineva împotriva voinţei sale, iar liberalii dacă vor cu adevărat să-l învingă pe Traian Băsescu, ar trebui să-şi calculeze mai bine acţiunile politice

Am văzut ieri mulţi ţărănişti care purtau la piept insigne cu PNŢCD. Impresionată de cele vazute la Congres, una dintre tinerele  care a făcut parte din delegaţia maramureşeană,  mi-a spus că şi-ar dori şi ea o insignă cu PNŢCD, pentru a o purta  în  zilele de Sărbătoare. Să-mi mai spună cineva că PNŢCD nu are viitor.

Oana_-_Imnul_PNTCD__2009_.mp3

Reclame