img_96991

 

Image0207

 

 

 

 

 

 

Nu vă promit că veţi fi răsplătiţi pentru efortul de a veni la  Bucureşti, că veţi primi funcţii în administraţie, sau că veţi avea alte avantaje. Nu vă promit că la Congresul PNŢCD se va încheia vreo alianţă politică ” salvatoare” pentru partid, nici că se va rezolva pe loc litigiul cu domnul Marian Petre Miluţ, dar vă asigur că pe 26 septembrie, aveţi ocazia să vă  întâlniţi cu oameni de ispravă, care pun principiile mai presus de avantajele personale.

Orice s-ar spune, PNŢCD este acolo unde se regăsesc simbolurile sale: Ion Diaconescu, Gabriel Ţepelea, Nicolae Ionescu Galbeni, surorile Coposu, Radu Sârbu, Gheorghe Ciuhandu, Doru Năsui, Ion Caramitru, Alexandru Herlea, toţi Seniorii şi veteranii partidului.

Crin Antonescu, mi-a dat de înţeles ieri la Baia  Mare, că va veni si el la Congres. Va veni  să-şi cunoască, în sfârşit, fraţii ţărănişti. Nu-i promit că „vom tăia viţelul cel gras”, dar pot să-l asigur că adevărata familie ţărănistă îl poate ajuta  în lupta pentru democraţie care se va da pe 22 noiembrie. Traian Băsescu a devenit un pericol pentru firava democraţie din România, iar ţărăniştii au pus intotdeauna pe primul plan apărarea sistemului democratic, inclusiv in noiembrie 2004,  când în turul doi au votat împotriva lui Adrian Năstase.

Ştiu că mesajul meu pare anacronic, dar eu personal nu dau doi bani pe aşa zisul pragmatism politic. Mă simt bine între ţărănişti iar mie asta îmi ajunge. Pe 26 septembrie voi fi prezent la Congresul PNTCD alături de ţărăniştii care vor avea drept de vot şi alături de cei care vor veni în calitate de invitaţi.

*

Congresul PNTCD din 26 septembrie 2009 va avea loc in Pavilionul ROMEXPO (zona Piata Presei Libere), incepand cu ora 10:00, in Sala Titulescu, cu acces prin Sala Madgearu.
Accesul delegatilor si al invitatilor va fi permis incepand cu ora 8:30.

Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.
 

Zori de zi …

Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.
Reclame