Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.
 
Se pare că Traian Băsescu începe să aibe „probleme” serioase. În ultimele luni am scris câteva articole legate de alegerile prezidenţiale. Reiau câteva pasaje din articolele scrise pe această temă:

Radu Duda – prinţul „cerşetor”  de voturi se retrage. Problemă rezolvată.

„Nici principele -prezidenţiabil nu prea îl deranjează pe Traian Băsescu. Din doua trei vorbe spuse răzând, Traian Băsescu îl poate spulbera pe Radu Duda. Amestecul ciudat dintre monarhie şi republică, promovat de Radu Duda, îi ridică mingea la fileu preşedintelui Băsescu. Candidatul “regal “ oricum îi face jocul lui Traian Băsescu, prin faptul că poate “rupe” din electoratul candidatului liberal”

„Principele Radu Duda, amestecă monarhia cu republica, încercând pentru prima oară după 1989, “prostirea” electoratului cu educaţie peste medie. În niciun caz nu joacă la câştig, singurul scop pentru care a fost introdus în joc fiind “faultarea” lui Crin Antonescu”

Mircea Geonă – pe linie moartă. Problemă în curs de rezolvare.

„Toate manipulările urmăresc un singur scop: un adversar facil pentru Traian Băsescu în turul doi al alegerilor prezidenţiale. Cel mai convenabil adversar pentru Traian Băsescu ar fi Mircea Geoană. Acesta  este obişnuit să piardă în faţa lui Băsescu, în plus nu ştiu cu ce “baliverne” ar mai putea veni în faţa electoratului, deoarece le-a cam epuizat în campania pentru alegerile parlamentare”

„Risc un pronostic: După două ore de la  anunţarea candidaturii lui Traian Băsescu, îşi va anunţa intrarea în cursa pentru Cotroceni şi Sorin Oprescu. Din acel moment lucrurile se vor schimba radical. Atenţia electoratului se va îndrepta spre noul candidat, Traian Basescu va trece în planul doi, iar mister Geoană va pierde procente importante”.  (Se pare că pronosticul meu se va adeveri in curând)

Crin Antonescu. Problema lui Băsescu.

„Este puţin probabil ca în viitorul apropiat să apară un candidat nou, capabil să-i facă probleme lui Traian Băsescu. În aceste condiţii, singurul adversar neconvenabil  pentru Traian Băsescu rămâne Crin Antonescu”.

 Traian Băsescu şi ţărăniştii. Problemă grea.

„În decembrie 2004, în turul 2 al alegerilor prezidenţiale, toţi ţărăniştii normali la cap au votat cu Traian Băsescu. Eu personal nu cunosc niciun membru PNŢCD care să fi votat cu Adrian Năstase. În 2004, ţărăniştii nu au ţinut cont de faptul că în timpul Guvernării CDR-USD-UDMR, Traian Băsescu a contribuit din plin la denigrarea PNŢCD. Pentru ţărănişti era important  că Traian Băsescu promitea război sistemului ticăloşit reprezentat de Adrian Năstase. Războiul împotriva sistemului ticăloşit, promis de Traian Băsescu, s-a încheiat înainte de a începe. Traian Băsescu a schimbat tactica din mers şi a pornit un alt război, de această dată împotriva actualei clase politice. Nu sar în apărarea clasei politice actuale, dar consider că nu este normal  ca în mod repetat, preşedintele Băsescu să sugereze subtil faptul că, în afară de domnia sa, întreaga clasă politică este imorală, din moment ce şi domnia sa face parte din aceiaşi clasă politică. În mod normal, “şefa unei case de toleranţă”, nu poate să susţină că este singura “călugăriţă” din stabiliment”

Problema mea. O rezolv în noiembrie.

În 2004, m-am grăbit să ajung la sectia de votare, depăşind viteza legală. Am făcut asta pentru a apuca să-l votez pe Traian Basescu. În noiembrie 2009 nu cred că „Băse”  va mai vedea filmul ăsta.

 

Anunțuri