viorel hrebenciuc ales lider al grupului-4674Aşa a prezis zilele trecute „buldogul” Blaga. Dacă acest lucru s-ar întămpla, visul lui Ion Iliescu de a avea FSN şi la putere şi în opoziţie sau numai la putere, ar deveni realitate.

PDL-ul „lansează şopărla” cu adoptarea „votului uninominal pur”, sistem de vot ce presupune ca mandatul să fie adjudecat de învingătorul din colegiu. De fapt acest sistem de vot ar duce la eliminarea competitorilor electorali care fac parte din partidele mici. Viorel Hrebenciuc pozează în „salvatorul liberalilor” şi sare în apărarea acestora, cerând timp de gândire.

Ce-i drept, după ce au reuşit „să adoarmă” 75% din electorat, guvernanţii actuali îşi permit să facă cam tot „ce vor muşchii lor”.

După 19 ani de la răsturnarea lui Nicolae Ceauşescu, PNL a ajuns la cheremul lui Viorel Hrebenciuc. Rând pe rând, partidele istorice sunt „eliminate” din prim-planul vieţii politice din România. Culmea este că „eliminarea” se face folosind mijloace democratice.Trist dar adevărat.

Reclame