t%C3%A2njaua

Nati Meir şi-a lansat candidatura la preşedenţia României în „stil manelist” cu dansatoare din buric şi „dolari fără număr, fără număr”,  livraţi direct în lenjeria intimă a animatoarelor. Nati Meir a fost „naturalizat” de curând pe meleagurile noastre dar a prins rapid stilul românesc de a face politică. Ce s-a gândit Nati candidatul ?. Dacă însuşi preşedintele Băsescu, a îngenuncheat la o petrecere în faţa unei ţigăncuşe, dând cu palma de podea, ce-l împiedică  pe el să facă o lansare cu lăutari şi prezentatori  „de mare valoare”.

Pentru lansarea lui Mircea Geoană „maestrul de ceremonii”  Marian Vanghelie, a organizat un fel de „ eurovanghelion”. Vedeta evenimentului a fost actriţa de telenovele Corina Dănilă, prospăt membru PSD. Actriţa a ţinut un discurs care în mod sigur a mers la „corazoanele” telenovelistelor din România.

Crin Antonescu ar trebui să asculte de sfaturile lui Cristian Tudor Popescu şi să se apuce rapid de un curs intensiv de limba engleză, altfel riscăm „manelizarea” integrală a scenei politice româneşti. Guvern „Costi Ioniţă” şi „Nikita” preşedinte, asta ne mai lipseşte, vorba lui Victor Ciutacu.

 Duminică 17 mai, la Hoteni,  în Maramureşul Istoric, are loc „Tânjaua de pe Mara”, străvechi ritual, bogat şi viu colorat, de celebrare a primului om ieşit la arat. Numele obiceiului vine de la „tânja”, proţapul folosit pentru a prinde vitele la plug. La eveniment şi-au anunţat participarea numeroşi politicieni. Sper din tot sufletul ca măcar această sărbătoare moroşenească să nu fie „manelizată” de  politicieni.

Reclame