crin-antonescu-2

Pe măsură ce alegerile prezidenţiale se apropie, se precipită şi “manipulatorii” electoratului. Sunt comandate sondaje peste sondaje. Finanţate de partide sau de tot felul de organizaţii care vegetează în jurul partidelor, sondajele sunt realizate după placul clientului. Dacă un sondaj arată că Traian Băsescu pierde teren, imediat este comandat unul care îl readuce pe “marinar” din nou pe val.

Toate manipulările urmăresc un singur scop: un adversar facil pentru Traian Băsescu în turul doi al alegerilor prezidenţiale. Cel mai convenabil adversar pentru Traian Băsescu ar fi Mircea Geoană. Acesta  este obişnuit să piardă în faţa lui Băsescu, în plus nu ştiu cu ce “baliverne” ar mai putea veni în faţa electoratului, deoarece le-a cam epuizat în campania pentru alegerile parlamentare.

Nici principele -prezidenţiabil nu prea îl deranjează pe Traian Băsescu. Din doua trei vorbe spuse răzând, Traian Băsescu îl poate spulbera pe Radu Duda. Amestecul ciudat dintre monarhie şi republică, promovat de Radu Duda, îi ridică mingea la fileu preşedintelui Băsescu. Candidatul “regal “ oricum îi face jocul lui Traian Băsescu, prin faptul că poate “rupe” din electoratul candidatului liberal.

Este puţin probabil ca în viitorul apropiat să apară un candidat nou, capabil să-i facă probleme lui Traian Băsescu. În aceste condiţii, singurul adversar neconvenabil  pentru  Traian Băsescu rămâne Crin Antonescu. Dacă va reuşi să obţină sprijinul maghiarilor, Crin Antonescu işi va asigura prezenţa în finala prezidenţială din toamna. Intrarea în finală  a lui Crin Antonescu îl poate trimite pe Traian Băsescu din nou pe vapor.

Anunțuri